Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Притискателен диск за фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Притискателен диск за фероза

Колеги търся стар притискателен диск за фероза със здрав демпфер. Трябва ми защото мисля да сложа на един притискател два демпфера като целта е да стане по голяма силата на притискане. Проблема е, че смених двигателя с дизелов и въртящия момент е 2 пъти по-голям от на бензиновия мотор, сложих керамичен диск, но няма усилен притискател за фероза и съединителя ми буксува на 4 и 5 предавка. Ако някой има стар диск бих бил благодарен да се разберем.

От: Притискателен диск за фероза

Имам, даже е относително малко употребяван. Довечера ще ти го снимам.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Не ми го снимай диафрагмата щом е с 12 пера направо ми го прати до офиса на еконт гр. Попово за Христо Христов 08895о4796

Коментар

Диска не е оригинален, италиански е, Мекарм или нещо подобно.
        Диафрагмата е с 18 пера.

Ето го:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0322.jpg
Прегледи:1
Размер:178.8 КБ
ID:5558485Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0321.jpg
Размер:175.6 КБ
ID:5558486
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от abshristov Преглед на мнение
          Колеги търся стар притискателен диск за фероза със здрав демпфер. Трябва ми защото мисля да сложа на един притискател два демпфера като целта е да стане по голяма силата на притискане. Проблема е, че смених двигателя с дизелов и въртящия момент е 2 пъти по-голям от на бензиновия мотор, сложих керамичен диск, но няма усилен притискател за фероза и съединителя ми буксува на 4 и 5 предавка. Ако някой има стар диск бих бил благодарен да се разберем.
          Защо не опиташ да споделиш проблема си тук: 0888 782 279, в нормално работно време.

Коментар

Войводо, обясни на човека за какво става въпрос.
            На този телефон правят притискателите такива, каквито трябва да бъдат!
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Колеги аз имам решение на проблема, но ми трябва стар диск с 12 пера на диафрагмата, ако някой го има и можем да се разберем добре ако не ще си купя чисто нов exedy -там мисля че перата бяха 12.
              До колегата Горчев, Благодаря за отзивчивоста, но тая диафрагма не ми върши работа.

Коментар

Добре, диска го има, ако може да свърши работа. Цената е теглото му в бира
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Колега,късно виждам темата,но ако още не си намерил това което търсиш,аз го имам!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI3330.jpg
Размер:149.3 КБ
ID:5563697

Коментар

Ок, Колега още не съм го намерил, кажи ми една цена и ми го прати по еконт ако не те затруднява

Коментар

Извинявам се,но няколко дни не съм поглеждал в сайта.Цената е 40лв.Ако те устройва ми кажи и като си ходя до Перник в другата седмица веднага ще ти го изпратя.Разбира се не ме затруднява!

Коментар

Извинения за любопитството какъв дизел монтира на ферозата?

Коментар

Дизела е от Алфа Ромео 1,9 jtd комън рейл оригинално 105 к.с. въртящ момент 260 Нм и се държи много добре същевременно не ми харчи много нафта около 7,5-8 смесено каране /градско, извънградско и малко черно/

Коментар

Първоначално публикуван от abshristov Преглед на мнение
                            Дизела е от Алфа Ромео 1,9 jtd комън рейл оригинално 105 к.с. въртящ момент 260 Нм и се държи много добре същевременно не ми харчи много нафта около 7,5-8 смесено каране /градско, извънградско и малко черно/
                            Смени целия мотор или .....?
                            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Ами да на дайхацу фероза дизел не съм чувал смених целия мотор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X