Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация относно Фероза и Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Информация относно Фероза и Роки

като чета изискванията, време е да минеш на Субару!

Коментар

Оф, не ме настъпвай по мазола . Освен Сааб, другата ми любима марка е Субару. Единствено каране на марката имам в Германия, позволих си го служебно за кола под наем Легаси, около 2002-3. Еми респект, нищо повече не искам да казвам. Не искам да хвърлям колегите в разнообразни спорове от всякакво естество, но лично за мен марки като Сааб, Субару, Волво и почти никои други имат КОНЦЕПЦИЯ, а това е важно много за мен лично, не ангажирам никого с нищо...Ама лаф да става. Шир потребата Мерцедес, БМВ и другите гадни каски не искам въобще да коментирам (а мога доста, като вече бивш служител в немска фирма, производител на части за автомобили). Не означава че са лоши коли, но мразя политиката им .... всичко да е на ръба на евтиното спрямо качеството, точно фиксираната дата/км, кое кога да се счупи и прочие. Пионер и лидер до ден днешен е ФВ-групата, те самите измислят тъй-наречения "програмиран проблем" в автомобилостроенето и прочие сто страници мога да напиша. В определени насоки дори Пежо и Форд имаха по "човечно" мислене, колкото и да не ви се вярва сигурно. За японските автомобили почти нищо не мога да твърдя, понеже фирмата ни доставяше една единствена дръжка за ХОНДА. Уникална задача, поставена от Хонда на 11 фирми, които в рамките на 11 минути всяка е трябвало да представи концепцията, офертата, дизайна и каквото щете и да убеди Хонда, че точно това е верния производител! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:eucivic_doorhandle.jpg
Прегледи:1
Размер:42.4 КБ
ID:5547165Не коментирам! Резултата може да го видите в Сивик, уникален дизайн....За сравнение, БМВ ползват един и същи крепеж по кормилната уредба от 1 до последната им там серия, и от поколение на поколение от по-лоша пластмаса и все по елементарна гайка и прочие. Същото при Мерцедес. Не може да си представите КОЛКО МНОГО В ПАРИ биват надценявани топ версиите им! Разглобете СААБ (до 2002 г) или Субару. Разгледайте! Коментирайте! За справка само ще кажа, че като бях на обучение в немската фабрика на концерна, ги питах за затварящия механизъм на задната (5-та) врата на моя СААБ. Казаха че във времето са произвеждали само веднъж 1 модел такава ключалка, всички останали техни опити са се увенчали с неуспех, поради това че не са успели да постигнат нужното за СААБ качество! И това е един от големите производители в света Спирам до тук, ще сега половината тук ще ме намразят и оплюят. За мен е важно, че аз ЛИЧНО съм чул и преживял тея неща и стоя зад думите си....
      Така че Субару колега е втората ми официална религия!
      Леки носталгични нотки и сантименталност наклониха преди 4 години везната в полза на Сааб-а, ама това е друга тема....Поздрави и Весели празници на всички! И карайте внимателно! Особено тези със задно! Казвам го с най-добри чувства и лека нотка 'шегичка'...

Коментар

Да ти кажа и мойто мнение.Карам ферозата от София до Дупница редовно.Разхода е 9/100 газ,непостижим за никакъв друг джип/чак се учудих на мнението на Сашо/.Най-добре се чувства до 110 км.На стръмни продължителни баири/тунелите на АМ.Люлин/ връщаш 4-та и 100 км. таван.На равните участъци-140 без проблем.Има екземпляри със заводски климатик.Малко е шумна,но има добра устойчивост при разминаване с тирове.За градско-това е мойта кола.Къса,паркираш навсякъде,не те притесняват бордюри,дупки или че някой може да те одраска при отваряне на вратата.Също така и че някой гъзар те подценява и ти е отнел предимството-да заповяда в ролбара... При зимни условия,когато не чистят вътрешнокварталните улици е незаменима.Със жената се караме кой да я кара.Освен това,при жените има придобиване на чувство за сигурност,от това,че карат висока,удароустойчива,проходима, спартанска и евтина джипка-идеална за първи стъпки в кормуването.Но странно защо я сравняваш със GL-и.Това са коренно различни поколения коли.С една дума-ако няма да пътуваш много надълго с много багаж-става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X