От: Информация относно Фероза и Роки
като чета изискванията, време е да минеш на Субару! 

като чета изискванията, време е да минеш на Субару!

. Освен Сааб, другата ми любима марка е  Субару. Единствено каране на марката имам в Германия, позволих си го  служебно за кола под наем
. Освен Сааб, другата ми любима марка е  Субару. Единствено каране на марката имам в Германия, позволих си го  служебно за кола под наем  Легаси, около 2002-3. Еми респект, нищо  повече не искам да казвам. Не искам да хвърлям колегите в разнообразни  спорове от всякакво естество, но лично за мен марки като Сааб, Субару,  Волво и почти никои други имат КОНЦЕПЦИЯ, а това е важно много за мен  лично, не ангажирам никого с нищо...Ама лаф да става. Шир потребата  Мерцедес, БМВ и другите гадни каски не искам въобще да коментирам (а  мога доста, като вече бивш служител в немска фирма, производител на  части за автомобили). Не означава че са лоши коли, но мразя политиката  им .... всичко да е на ръба на евтиното спрямо качеството, точно  фиксираната дата/км, кое кога да се счупи и прочие. Пионер и лидер до  ден днешен е ФВ-групата, те самите измислят тъй-наречения "програмиран  проблем" в автомобилостроенето и прочие сто страници мога да напиша. В  определени насоки дори Пежо и Форд имаха по "човечно" мислене, колкото и  да не ви се вярва сигурно. За японските автомобили почти нищо не мога  да твърдя, понеже фирмата ни доставяше една единствена дръжка за ХОНДА.  Уникална задача, поставена от Хонда на 11 фирми, които в рамките на 11  минути всяка е трябвало да представи концепцията, офертата, дизайна и  каквото щете и да убеди Хонда, че точно това е верния производител!
 Легаси, около 2002-3. Еми респект, нищо  повече не искам да казвам. Не искам да хвърлям колегите в разнообразни  спорове от всякакво естество, но лично за мен марки като Сааб, Субару,  Волво и почти никои други имат КОНЦЕПЦИЯ, а това е важно много за мен  лично, не ангажирам никого с нищо...Ама лаф да става. Шир потребата  Мерцедес, БМВ и другите гадни каски не искам въобще да коментирам (а  мога доста, като вече бивш служител в немска фирма, производител на  части за автомобили). Не означава че са лоши коли, но мразя политиката  им .... всичко да е на ръба на евтиното спрямо качеството, точно  фиксираната дата/км, кое кога да се счупи и прочие. Пионер и лидер до  ден днешен е ФВ-групата, те самите измислят тъй-наречения "програмиран  проблем" в автомобилостроенето и прочие сто страници мога да напиша. В  определени насоки дори Пежо и Форд имаха по "човечно" мислене, колкото и  да не ви се вярва сигурно. За японските автомобили почти нищо не мога  да твърдя, понеже фирмата ни доставяше една единствена дръжка за ХОНДА.  Уникална задача, поставена от Хонда на 11 фирми, които в рамките на 11  минути всяка е трябвало да представи концепцията, офертата, дизайна и  каквото щете и да убеди Хонда, че точно това е верния производител!  Спирам до тук, ще сега  половината тук ще ме намразят и оплюят. За мен е важно, че аз ЛИЧНО съм  чул и преживял тея неща и стоя зад думите си....
 Спирам до тук, ще сега  половината тук ще ме намразят и оплюят. За мен е важно, че аз ЛИЧНО съм  чул и преживял тея неща и стоя зад думите си.... При зимни условия,когато не чистят вътрешнокварталните улици е незаменима.Със жената се караме кой да я кара.Освен това,при жените има придобиване на чувство за сигурност,от това,че карат висока,удароустойчива,проходима, спартанска и евтина джипка-идеална за първи стъпки в кормуването.Но странно защо я сравняваш със GL-и.Това са коренно различни поколения коли.С една дума-ако няма да пътуваш много надълго с много багаж-става.
 При зимни условия,когато не чистят вътрешнокварталните улици е незаменима.Със жената се караме кой да я кара.Освен това,при жените има придобиване на чувство за сигурност,от това,че карат висока,удароустойчива,проходима, спартанска и евтина джипка-идеална за първи стъпки в кормуването.Но странно защо я сравняваш със GL-и.Това са коренно различни поколения коли.С една дума-ако няма да пътуваш много надълго с много багаж-става.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар