Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пружини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: пружини

Колегите ти го казаха, а и аз така бих направил. Сваляш една пружина и тръгваш по моргите.
    Не си струва да купуваш само една нова. Ще са различно меки/твърди.
    Няма начин да е толкова специална, за да не се измисли от друго возило.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Другия вариант е да отиде в с.Крън с здравата,и да му направят две нови,трябва да е настоятелен да станат до месец,и ще са около 120лв бройката.
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колеги за да не се чудите има ли няма ли такова нещо/окачване за Daihatsu Rocky/Fourtrak/

Коментар

От средата на 1993 г. до 1998 г. когато започва производството на Daihatsu Terios окачването на Rocky отпред е на торсионни щанги а отзад е на пружини за по комфортно возене.В същото време се уголемява разстоянието между предните и задните следи (колела) за по-голяма стабилност.
          DaihatsuAuto.com.au Статията е подробна преведох ви две изречения за информация

Коментар

Колеги,не купувайте и не търсете нищо, нищо в Българиа.Поръчах си в Швециа ( оригинални) пружини и втулки.Познайте цената?!За 1 бр. пружина с доставка 86 лева.1бр втулки(те са 4 бр еднакви)по 12 лева( по 8 долара). Това е . Имам една пружина за продан . Не се заменят с други.В горният край са елипса в размер а в долният в окръжност.Определено сечение и бр . витки.
            P.S.
            Toлкова" дефицитните" задни стопове ще си поръчам на заплатата.
            С поздрав: Камац

Коментар

здравей колега,

и аз съм съм със същото окачване и на моменти вече е доста неприятно по дупките, пружините ми са заминали, кажи ми от къде да купя тези пружини, заедно с целия по тях инвентар, както и тампоните, които допълнително омекотяват, като са ти заминали пружините.

ще се радвам да помогнеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                И аз съм мислел за пружини, но в крайна сметка се отказах. По ред причини. Заводското изпълнение си ме устройва на пълно. Лека против друсането при мен е регулатора за твърдоста на амортесьорите в купето. На асфалт е на софт и вози много ама много прилично. Разбит асфалт с дупки като този по Петрохан е на нормал, а в гората е на хард. За сега амовете са ми наред, но твърдо за себе си съм решил, че когато здадът багажа ще си купя нови същите като тези.

Бре много аМа много благодаря колега Танев..за това което написа..колко ли търсих аджеба да разбера за тези "нещица" от лявата страна ....а как разбираш дали работят , в смисъл дали наистина си на Софт или Хард, че аз нещо се усъмнявам да не са прецакани пробвах и не усетих разлика или някакъв шум повдигане , абе нещо различно....?

Коментар

Усеща се най-вече по степента на друсане. Разликата е осезателна на всяко едно от трите положения.
                  Георги Танев (0+)
                  Land Rover Discovery 1 300 TDi
                  Land Rover Club Bulgaria
                  0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

То и на моята ги има тези , ама само за пред протокола , колкото и както да ги местя разликата е само в положението на кнобката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X