Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пружини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: пружини

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
    Такава обида ми нанесе, разби ми сърцето
    Нямам предвид твоята фероза!
    В две автокъщи... по-скоро морги гледах рокита. Бяха им слагали пружини, авно са ги взели със счупени ресори.
    Изпълнението беше...пълна трагедия. И ме убеждават, че е заводско и това е...
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01231.JPG
Прегледи:1
Размер:38.5 КБ
ID:5493790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01232.JPG
Размер:31.9 КБ
ID:5493791Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01233.JPG
Размер:37.0 КБ
ID:5493792

Ето ги снимките, втулките на носачите (предни и задни) са също разбити. Дайте идеи

Коментар

Аз имам подходяща. Даже две, за да са еднакви, и даже мога да ти измеря твърдостта. Но преди всичко ми дай дебелина на тела и на пружината за да видим дали влизат при теб. Цилиндрични ли са?

Коментар

Странно...
          Изглежда заводско изпълнение, нищо че не фигурира в каталозите.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Шок и ужас!!!
            Това е заводско?!?!
            Панхард, стабил-щанга, пружина, носач, всичко му е заводско.
            И амортизаторчето е отзад.
            Ти да видиш.........
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Мммм да,човек всеки ден научава по нещо ново...
              Разбитите тампони или ги сменяш с нещо отговарящо по размер,или ги носиш за рециклиране,или ти ги струговат от полиуретан.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

В последно време по цял ден за подмяна на ресьорите на ферозата мисля, сега с тези снимки официално си изгубих и съня......

Много полезни снимки за всички заварчици с "извратено въображение" (този израз много ми хареса) вече могат да не оставят всичко само на въображението си....

Както казах на мен ми взе съня с размисли дали да се придържам към заводския вид даден ни от японеца или да я правя "домашно изделие".....
                Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Ако не я товариш много, пружините са добър вариант за ходове и возия. Мен лично това ме спира, ама аз я товаря до безобразие.
                  Рзбивам камъни на бъбреците от всички модели. Толкова жестоко друса, че понякога ме хващат бесовете. Въпреки че карам гумите на 1,6 атм.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пружините ми са от Паджеро. Последно бях качил половин тон строителни неща и ако я гледаш отвън не се разбира, че е натоварена. Че ресьорите могат много е ясно, но мисля, че масово се подценяват пружините. Жигулата колкото съм я тварил... добре, че е мълчалива. И Вартбург имах на времето, и той доста е видял.
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

И аз съм мислел за пружини, но в крайна сметка се отказах. По ред причини. Заводското изпълнение си ме устройва на пълно. Лека против друсането при мен е регулатора за твърдоста на амортесьорите в купето. На асфалт е на софт и вози много ама много прилично. Разбит асфалт с дупки като този по Петрохан е на нормал, а в гората е на хард. За сега амовете са ми наред, но твърдо за себе си съм решил, че когато здадът багажа ще си купя нови същите като тези.
                      Георги Танев (0+)
                      Land Rover Discovery 1 300 TDi
                      Land Rover Club Bulgaria
                      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Колеги , може би това ще ви свърши някаква работа:
                        http://www.amazon.co.uk/dp/B005F40LDM

"Coil Spring Rear - DAIHATSU ROCKY SWB 93>98

• Coil or Road Spring | Sold Singularly
                        • Rear | Any Side
                        • Pigtailed at Both Ends | Coil Thickness:14.25mm | Overall Width:176mm | Overall Height:282mm

Има из гугъла доста обяви та явно от един момент натам рокитата започват да ги правят с пружини.

"
                        Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Стига сте спорили заводски или не.Гледай снимките.Днес огледах Роки със същото окачване но пружините за съжаление са продадени.Дебелина на тела 15мм. Брой на витките _7Вдва та края витките се свиват истават елипса 70 на 80 мм.

Коментар

Тава че ТИ чуваш за първи път и си изненадан е твой проблем.

Коментар

Колеги намерих си пружини. По 40 лева.Наистина съм ви благодарен за участието да разрешим моят проблем.Що се отнася има ли няма ли такова окачване на Роки просто има!!!!.Влизах в много сайтове на английски език ( завършил съм английска филология) Всичко има но цените понякога са главозамайващи.затова потърсих помощ при вас.Ако имате нужда от превод от и на английски _разчитайте на мен. Аз съм от Балчик.тел. 0897581360.Освен страстен ловец съм и моторист. В момента яздя
                              Yamaha YZF 1000 R.С прителски поздрав към всички!!

Коментар

Колеги радостта ми бе за кратко?! Изпратиха ми пружини за Дайхацу Куоре.Пак съм на никаде.Не знам дали ще мога да намеря до откриването на лова.Има в нета но много дебели цени/комплект излиза 300-400лв/ а еденично не се предлагат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X