Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На някой да му се намира читав двигател за Feroza F300 1.6 16v?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На някой да му се намира читав двигател за Feroza F300 1.6 16v?

Абе тя за вдигане ще ги вдигне, но не и с оригиналния двигател.Виж ако и забиеш някой мощен американец(и не само) под капака, но тук излиза въпроса, че американците са бая големички, а на ферозата коша не е от най-просторните.

Другото е че да караш с такава "теснолинейка" със скорост 170 не е от най-разумните неща които си правил....предполагам, че е било само за проба.
    Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
    Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Да, за проба беше!След това безкрайно щаслив моя безмозъчен син продължи със 150 още десетина километра по хоризонтален гладък прав асфвалтов път.В тази инфарктна ситуация всяка реакция от моя страна би била фатална.Мълчах като......трите букви на които обикновено сядам.В допълнение: гуми всесезонни АВОН РЕЙНДЖЪР 195Х80ХР15 със добър все още грайфер.
      ПП.Моя син предлага на невярващите тестдрайв.Необходимо е желаещите да представят медицинско свидетелство подписано от кардиолог,гастроентеролог и уролог.Последните двама са необходими от хигиенни съображения.Успех!!!
      Децата се възпитават 20 години преди да се родят.

Коментар

Относно психичния статус на синът ми:освидетелстван " психично здрав", като кандидат-ловец преди една година.От тогава до сега..........много вода изтече.

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
          Абе тя за вдигане ще ги вдигне, но не и с оригиналния двигател.
          Вдига ги и с оригиналния, стига половината му магарета да не са сдали богу дух. Ама ги вдига по километраж. Реалните са примерно 150-160. Моята като я купих а пържех редовно със 140 и искаше още.

Говорим за оригинална комплектация и оригинален размер шосейни гуми.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като помисля логично, май съм се изказал прибързано. Моята не си спомням да съм я натискал над 130, (а често казано и това не се случва често) но определено си имаше душа за още, просто самото усещане във Ферозата при тази скорост е все едно караш доста по-бързо.
            Иначе на скоро засичах колко е грешката на километража с гуми 195/80/15, но не помня колко точно беше.
            Последно редактирано от Vani4a; 07-10-13, 16:17.
            Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
            Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

В стандартната си комплектация всички автомобили показват повече от реалната си скорост. Установява се лесно на прав участък при наличен GPS. При тия скорости (140 и нагоре) съм 99% сигурен че скоростомера показва поне +10км/ч спрямо реалното. Понякога разликите могат да стигнат и до +20км/ч.

Моята като я купи и я пробвах вдигна 140, но започна да вдига и температурата. Иначе си имаше сила за още поне 20км/ч. Но беше с масло 15W50, което не е за нея, и не бях промил охладителната уредба и сменил антифриза. След като го сторих вече не вдигаше температура, но и не съм я пържил чак толкова. Виж със 120-130 съм я карал. Тя при тия скорости е безопасна само на хубав път. Ако има бабуни и леки неравности започва да подрипва задницата и става опасна за каране.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С 215R15 километража лъже с 2 км/ч при скорост 100 км/ч
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Това 215/80/15 ли е? Ако да - нормално. Със 195/80/15 ще лъже повече.

Коментар

Захапах!Взехме всички налични предпазни средства и мерки, включително хапче за слаби нерви за мене.И без да се збогува с майка си, моя откачалник,/разбирай сина ми/ и аз до него,настъпи педала по същото трасе при същите условия.Уви! GPS-а показа че се движим с 10км/ч. по малко от това, което показваше километража и веднага прекратихме експеримента.Край на йодиотските изпълнения!!!Монтирахме "медведите" и сме готови за есенно-зимния ловен офф роуд. И се отнасяйте с повече внимание и грижи към нашите "другарки", от която и да са марка, през идващите сурови месеци,аз не съм пример за подражание.На слука!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X