Привет на всички!След като се бях позагубил, а причината за това бе, че се разделих с любимата си Фероза, ето за тази става дума продадох я на съседа и цяла година я гледам от терасата и се хапя по задника ама няма как,така се наложи,та трах трах до ония ден и не изтрах и ето ме вече с новата ми изгора
продадох я на съседа и цяла година я гледам от терасата и се хапя по задника ама няма как,така се наложи,та трах трах до ония ден и не изтрах и ето ме вече с новата ми изгора
 както се казва веднъж Фероза цял живот Фероза или хване ли те цироза(фироза) отърване няма
както се казва веднъж Фероза цял живот Фероза или хване ли те цироза(фироза) отърване няма ,така че пак сме в строя.
,така че пак сме в строя.

Със здраве да я караш и да не ти дава ядове.
 Със здраве да я караш и да не ти дава ядове.

или LSDто е много изфъшкало.Сега ми остава само да се простя с около 50-60лева за подходящо масло и да се надявам на чудо да проработи,надали ама съм длъжен да опитам като последен вариант.
 или LSDто е много изфъшкало.Сега ми остава само да се простя с около 50-60лева за подходящо масло и да се надявам на чудо да проработи,надали ама съм длъжен да опитам като последен вариант.

.Така че ти действай приятел аз евентуално с нечия помощ един булбар може да сложа и тва ще и е на талигата.
.Така че ти действай приятел аз евентуално с нечия помощ един булбар може да сложа и тва ще и е на талигата.

Коментар