Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново в отбора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново в отбора

Привет на всички!След като се бях позагубил, а причината за това бе, че се разделих с любимата си Фероза, ето за тази става думаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020710.jpg
Прегледи:3
Размер:186.5 КБ
ID:6004405продадох я на съседа и цяла година я гледам от терасата и се хапя по задника ама няма как,така се наложи,та трах трах до ония ден и не изтрах и ето ме вече с новата ми изгораНатиснете снимката за да я уголемите

Име:280.jpg
Прегледи:1
Размер:133.8 КБ
ID:6004413Натиснете снимката за да я уголемите

Име:282.jpg
Прегледи:1
Размер:135.8 КБ
ID:6004414както се казва веднъж Фероза цял живот Фероза или хване ли те цироза(фироза) отърване няма,така че пак сме в строя.

От: Отново в отбора

Е а честито за втори път Със здраве да я караш и да не ти дава ядове.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Честито и много безаварийни!
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Честито, със здраве да си я караш и много безаварийни.
        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Хахаха!
          Е, айде честито!
          Старата любов, ръжда не хващала, разправят.
          Със здраве и безаварийно!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мерси колеги,за сега се представя добре колицата, пък и аз съм доволен и това е най-важно.А между другото излезе,че има и LSD диф.но понеже пълно щастие няма май си е заминал.Теста с вдигането на двете гуми и движението им в една посока при завъртане добре,ама едната във въздуха а другата на земята, вдигнатата се върти което ме навежда на мисълта,че или аз съм много корав или LSDто е много изфъшкало.Сега ми остава само да се простя с около 50-60лева за подходящо масло и да се надявам на чудо да проработи,надали ама съм длъжен да опитам като последен вариант.

Коментар

Случват се и чудеса.Длъжен си да опиташ.Идано си късметлия!Пиши от къде е изхвръкнало "птичето", че и мен ме човъркат подобни терзания.Стискам палци!
              Децата се възпитават 20 години преди да се родят.

Коментар

Честито колега, със здраве да я караш. Червенките са ми особено на сърце
                Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Честита нова Фероза!
                  Както бях писал преди година и половина - Едно Дайхатсу се сменя само с друго!

За LSD-то - Ако имаш желание да се поизцапаш според мен може да се оправи.
                  Разхвърлях моето на рокито, но не мога да намеря преса за да го сглобя. Вътре има две конусни пружини, които държат под напрежение дисковете. Трябва да се натиснат с 1 тон по документация. От една година се мотам вече

С времето пружините омекват. Отделно се износват и дисковете. Съответно ако се разхвърля и почисти според мен нещата ще се оправят.
                  След това се слага нужната дебелина подложна пластина за да обере износването на пластините и трябва да заработи. Тогава вече следват 50-60-те лева за масло.
                  крайните пластини имат по една неизносена страна, така че ако се обърнат ще има от всяка страна по една нова двойка.

Ако ти се занимава може да пробваме виртуално да оправим две LSD касети в много снимки.
                  Изрязани подложни шайби имам над 10, толкова излязоха от един лист стомана, така че има за проби и грешки. Остава преса.
                  Ако искаш имам цяло задно прасе за Фероза, пращам ти го и караш с него докато оправиш LSD-то.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Мерси Ванка,преди седмица сигурно щях да се хвана на хорото да го разхвърля и да видим кво щяхме да направим,ама много гадно си изтръгнах нокътя на ръката и докато не се оправи край със всякакви бъзикания по колата,че където посегна все него пръст закачам и ми иде да го отгризна.Така че ти действай приятел аз евентуално с нечия помощ един булбар може да сложа и тва ще и е на талигата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X