зимата си взех една ферозичка от петричкия мошенник - преживях че ми я набута с неработещ преден мост (абе то аз си бях виновен че не си я проверих като хората но както и да е ) , купих и нови гуми, сложих и газ и т.н. и до скоро си я карах и бях изключително доволен от нея . напролет обаче почна да подпушва - казаха ми че може да е от новопоставената газова уредба . Смених гумичките на двигателя и и сипах една страхотна руска добавка което май свърши работа. преди месец и полвина обаче един ден ми прегря за 10ина мин . закарах я в сервиз по морето защото сега работя там където ми казаха 4ее изгоряла гарнитурата на главата - дадох кум 300 лв за нова, шлайф и работа . 10 км след сервиза пак прегря - обадих се на тия от сервиза , те я прибраха и казаха че е изгорял термостата което е било причина и за първото прегряване - оправиха го , но ми върнаха колата с някакъв адов шум от към двигателя - проклех въпросния сервиз и изтеглихме колата до бургас в един доста лачен сервиз където ми казаха ... че двигателя е пред блокиране - с около 3 !!! ремонта и по добре и по-евтино ще ми излезе да си намеря нов. От тогава колата седи там , а аз незнам какво да мисля и правя. Джипчето иначе си е супер а и доста пари вкарах вече в него такаче предпочитам да си го оправя и карам отколкото само да го посъживя и да намамя някои както стана с мене.
Та ако може някои да помага - МОЛЯ ! кажете откъде да намеря двигател в добро състояние или пък дали немога да му набия някой по голям дизелов например - колата е 1.6 -16v 91г благодарен съм на всякаква помощ или съвет ...
Та ако може някои да помага - МОЛЯ ! кажете откъде да намеря двигател в добро състояние или пък дали немога да му набия някой по голям дизелов например - колата е 1.6 -16v 91г благодарен съм на всякаква помощ или съвет ...
Коментар