Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със съединителя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем със съединителя

извадих късмет аз. след като свалихме притескателя, гледаме нищо му няма. накрая се оказа един скъсан болт който се завива на металната ос която избутва лагера към притескателя. и за това аз си натискам педала, жилото се изтегля, но като е скъсан този болт, не иска да завърти оста. осем милиметрово болче, а как щях за малко да сменям цял съединител..... благодаря все пак на всички които се отзоваха. безаварийно каране и наслука....

Коментар

Колеги, търся си съединител. Погледнах по интернет и на този адрес намерих 2 вида с много различна цена. http://store.emk-33.com/category/321...yID=321&page=1
      Има разлика в данните - на евтиния пише диаметър 1мм - 203 на другия 1мм - 200, каквото и да значи това. Въпроса ми е взаимозаменяеми ли са или са различни. Питам, защото колата е на село и да не се налага да разглобявам, да гледам и следващата седмица да сглобявам.

Коментар

И защо реши ,че огледалния диск ти е заминал ,а не само феродовия и аксиалния лагер (EXEDY-86 лв. и двете).Ако си от хората с принципи които ако не свети стопа ... сменят цялата инсталация ...няма начин да те разбера
        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
        Защото така ми харесва...
        Телефон: НЯМАМ
        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Колега,
          не разбирам
          Питах майстора ми на който имам доверие и ми препоръча да сменя целия комплект.

Коментар

Нали знаеш- и майстора душа носи и той трябва да яде нещо, но все пак ти си знаеш щом му вярваш....
            Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
            Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Извинявай колега но останах с убеждението че ти ще си правиш ремонта сам и ти предложих вариант при които ако лагера не е спекъл и не е протрил палците на огледалния или нямаш счупена пружина да минеш по тънката лаисна.Щом майстора така ти е казал слушай него .Предполагам че той най-добре знае какво трябва да се смени за да си заслужи 150-те лева. Тъй като се презапасяваш с части за да направите ремонта за половин ден ,питай да купуваш ли и маховик ако стария е надран защото в комплекта на съединителя той не влиза

Ирония ...да бе да
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Колега, майстора ми го прави без пари ремонта Той ме съветва да ги погледне преди да ги сменяме, ама колата не е при мен и една седмица разглобяваме, другата подмяна - бе много загуба на време. Пък подмяната на 3-те ми го препоръча друг майстор и ми достави нещата с огромна отстъпка - без печалба за него, че и той ми е задължен. Абе мислих, ама в края на краищата става въпрос за 50 лева отгоре, защото ако се купуват поотделно е малко по скъпо.

Коментар

Щом е така наистина е по-добре да си ги смениш и да знаеш, че всичко е ОК.
                  Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                  Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

И аз така направих

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X