Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха честито да ми е!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ха честито да ми е!

Кажи сега от какъв магазин го купи и ако не намеря в Пловдив ще те ангажирам, та ако ще и да се дърпаш.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
      Кажи сега от какъв магазин го купи и ако не намеря в Пловдив ще те ангажирам, та ако ще и да се дърпаш.
      Здравей, фирмата се казва Бомар Ауто. 250 милилитра се ползва за до 3 литра охладителна течност. Респективно за Ферозата отидоха два флакона. Цената е 13.20 лева за един. Няма проблем ако не намериш в Пловдив да отида и да ти купя, а след това да ти го изпратя по куриер. Ако модератор прецени, че е реклама .. моля да търка!
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Като изкараш периода на "трите дни", моля обърни внимание на следните неща:
        Като отвориш капачката на радиатора погледни вътре и виж около гърловината какво е положението.
        Същото се отнася и като свалиш капачката на термостата. Виж състоянието на гарнитурата от вътрешната страна и отложенията по алуминия. И ако изпапаракстваш всичко ще е супер.
        Този тип препарати реагира с киселини и кисели газове - въглреродния окис и двуокис. Реагира химически и необратимо и при изсъхване. Вътре в двигателя където има охладителна течност и не може да изсъхне не би трябвало да оставя някакви забележими следи. Не предизвиква корозия, като само за алуминия съм сигурен 99,9% и имам 0,1% наум. Сега ме мързи да проверя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X