Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за malatesta kobra 195R15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за malatesta kobra 195R15

Първоначално публикуван от Mars Donev Преглед на мнение
    Аз сложих Malatesta Kobra 235/75 R15,на моето Роки,което е 2.0 карбуратор,сега съм с фланци 40мм и джанти ЕТ-10 и не опират никъде,но и без фланци пак не опираха с джантите ЕТ -10.Ако си със стоманените джанти(щатните за модела) на Роки-то,мисля са ЕТ+12 може и да опират в ресора,когато завиваш.Като цяло на асвалт са шумни и тропат,на черно биват,пробвах ги в кал.Балансираха ги трудно на една има 140 на другата 120 гр. и четирите гуми са с различно тегло,но регенерат,какво да го правиш.Ето на какво прилича моето Роки с тях.
    Поздрави!
    Има нещо,което е добре да се спази при избор на регенерат.Ако продавача е твой човек и позволи да ги избираш,трябва да се гледа подложката да е от маркова гума и задължително еднакви,поне две по две.Под подложка имам впредвид тази стара гума,която са "струговали" и върху нея отляли грайфера.Разликата в теглото идва главно от различните подложни гуми на регенерата.Примерно в Мишлен има повече заложени телове от някоя евтина китайска.

Коментар

От: Мнение за malatesta kobra 195R15

Абсолютно съгласен съм с горенаписаното. Проблемът е, че трябва да се разбере компромиса с калните регенерати. Моите тежат между 16,5 и 19 кг. Казвал съм го и ще продължавам да го казвам. Това НЕ са гуми за евридей автомобил. Има си гуми за целта.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X