Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся лайсните за закрепване на мек таван за фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся лайсните за закрепване на мек таван за фероза.

Колеги, имам комплект мек таван от фероза, но се оказа че в него липсват лайсните за закрепването към ферозата отстрани и отзад, прилагам снимков материл, който ги има да ми звънне на 0887941416, че нещата са спешни и ми трябваха за вчераако анете за някое място, където предлагат, също съм съгласен
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-08-12, 18:05.

От: Търся лайсните за закрепване на мек таван за фероза.

Колега, в тези отвори не се слагат лайсни. Там се навиват бронзови болтове с глава като топче. Тези топчета влизат в капсите, запресовани в кожата на тавана.Мисля, че резбата е М6. Ако това е което ти трябва, мога да ти помогна с точен чертеж, който ще направя утре, ако ми звъннеш да ме подсетиш. Ако не съм те разбрал добре моля, поясни по-точно какво ти трябва. Имам таван с всички части. Ще помогна с каквото мога.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Това неговото, май наистина е с някаква лайсна, и аз имам мек таван и захващането ми е с болтовете с топки, които сам си направих, като гледам чертежа неговия таван по друг начин се захваща и няма капси на кожата.Ако е толкова спешно мини през София да ти дам целия таван на заем.
      Последно редактирано от zmiata29; 22-08-12, 05:22.
      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Всъщност е спешно и благодаря за офертата, но тавана е вече собственост на едни клиенти и хората не могат да го монтират, тъй като липсват лайстните, мисля да търся по моргите, благодаря

Коментар

Като гледам в тия лайсни няма никаква философия. Могат да ти ги сгънат на абкант от неръждавейка или алуминий.

По моргите мисля че ще е трудно да намериш фероза с мек таван, а и да намериш, да е с лайсни, а и да намериш с лайсни, някой да се навие да ти ги продаде само тях.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз.като гледам профила на лаисната, ми прилича много на едни алуминиеви Т профили дето ги продават по Практикер и Бриколаж. Има различни размери и ширини на Т-то така,че пробвайте.

Коментар

Съгласен съм с вашите мнения, но на хората не им се занимава, а пък аз нямам фероза да го сложа и пригодя и най-вероятно ще ми го върнат Което означава, че ще се върна към първоначалната си идея да го сложа на витарата

Коментар

Колега, минах по този път и реших, че просто ще орезиля тавана и се отказах.
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Още търся или тавана си търси купувач

Коментар

Таванът си намери нов собственик, краси една ферозка в Русе, тъй като новият собственик е сръчен, успя да направи въпросните лайстни от алуминеви такива, като се оказа, че липсващите са 4броя, за мое съжаление трябваше да смъкна 50лева за материалите, които човекът вложи и съм назад в сметката. Но важното е че всичко стана много добре, надявам се старият собственик един да ги открие и да стане оригинално отвсякъде.

Коментар

Ключ

Коментар

Здравейте, при мен Дядо Коледа подрани и от петък съм горд собственик на мек таван за фероза- благодаря на zmiata29 ! Ще използвам темата защото имам питане за "пинчета-та", които са споменати по-горе:

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                        Там се навиват бронзови болтове с глава като топче. Тези топчета влизат в капсите, запресовани в кожата на тавана.Мисля, че резбата е М6. Ако това е което ти трябва, мога да ти помогна с точен чертеж....
                        Въпросните болтове с глава като топче ми липсват и приемам идеи за набавянето им.Говорих с приятел стругар, който каза, че ако му намеря мостра мостра може да ги направи.Чертеж с точните размери също би свършил чудесна работа.Ще съм много благодарен на колегата sobax ако може да помогне, както и на всички отзовали се.
                        Ето снимка на капсите:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN9653.jpg
Прегледи:1
Размер:149.1 КБ
ID:5630021

А това са "пинчетата", които ми даде zmiata29, като мисля, че средното се доближава най-много до оригинала:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN9654.jpg
Прегледи:1
Размер:163.9 КБ
ID:5630022

Благодаря предварително и весело посрещане на празниците!
                        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Сменяй смело с тик-так и на мъжкото видия и си готов, весели празници.

Коментар

Твърдо няма да сменям женските.Тъй като няма да ползвам тавана в следващите месеци, докато не се стопли времето, не бързам.Очаквам с надежда някой колега да се отзове с точните размери или мостра, ако не стане ще мерим с шублер и ще пробваме при стругаря какво ще излезе.

Весели празници!
                            Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                            Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Колеги, честита ви нова година, да сте живи и здрави и много приключения да ви радват през годината!
                              Гледам и не мога да повярвам на очите си........................ Колегата е задал един елементарен въпрос още на на 24ти миналия месец, и до сега никой не си направи труда, да му измери дължината и дебелината на едно пинче??? А какви години бяха..... Отговаряше се на минутата. Срамота!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X