Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за групово закупуване на дневни диодни светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идея за групово закупуване на дневни диодни светлини

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
    Що се занимавате с глупости,карайте си на къси фабрични светлени и си гледайте кефа.Аз от 100 вата не знам си какви там бяха си сложих 55вата .
    въпреки, че на субаруто мога да оставя включени фаровете и си светкат при палене и се гасят с гасенето на колата, имах няколко причини да го сложа:

фаровете светкат като дам на контакт и примигват при палене - не ми харесва, сега се палят плавно няколко секунди след като колата запали и се гасят плавно
    на фарове, денем ми затъмнява дисплея на климата и осветлението на таблото - сега не е така
    светят задните габарити, което затруднява разпознаването на стоповете - сега не е така.

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
      Аз карам или на халогени или на габарити или в комбинация
      То и аз карам така - на преправени на диодни DRL фарове за мъгла, още от миналата зима. До сега не съм имал грижи, ама знае ли човек.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз реших проблема с модул за автоматично палене на светлините след запалване.
        След дълго мислене дали да слагам допълнителни светлини, къде да ги сложа, къде да режа бронята, какво да ги "пали"... да, оказа се, че евтините DRL-ли нещо трябва да ги "пали"! Пак стигаме до модул за палене. Е, ако си вземете филипс за 300 лева в комплекта има и модул за палене... но в китайските такива няма.
        Така стигнах до решение, за себе си, купих си един модул, даже си го монтирах сам при мен е лесно карам рено, и съм супер доволен!
        Пали дългите на 30% или на колкото ги настроите, известява с бийпване, като ги запали и съответно изгаси. Като запаля светлините от ключа модула се деактивира автоматично. Светлинния клаксон си работи.

Коментар

Спарки, защо скапа линка на човека? Сега не се отваря.

По темата: чакам отговор от КАТ и от сервиза и действам с диодни! 2х2,4 вата е повече от безобидно! И са хубави!
          ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
          СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
            Спарки, защо скапа линка на човека? Сега не се отваря.

По темата: чакам отговор от КАТ и от сервиза и действам с диодни! 2х2,4 вата е повече от безобидно! И са хубави!
            Директен линк към сайт значи и индексиране от търсачките към него. Затова. А е и търговски, та съвсем. Лесно се оправя - копи-пейст в адресбара и заместване на каквото съм добавил с точка (вижда се).

Първия линк си работи - там търговия няма.

ПП: Изглежда и форумния софтуер е проявил творчество. Сега трабва само "(.)" да се промени на ".", и си влизате.
            Последно редактирано от sparkybg; 11-08-12, 02:27.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз съм постъпил по -следния начин: на мястото на оригиналните габарити поставих лед-тикива със 18 (мсд мисля че пишеше диода),цената им беше 15 лева, знам че всички сега почват:" бягай от тука ше дам аз 15 лева за две крушки".Е аз ги дадох и не съм се съборил по -интересно е че,където и да съм спрял на габарит (само така си карам денем) всеки ми вика : "забравил си, си фаровете ",дори и от хора дето и хабер си нямат от това! Което само по-себе си говори как светят.Във фара са си,не променяш нищо ,а от там и полицая няма да иска "нещо"
              За пробата понеже и отзад съм с такива ,оставих колата 48 часа на габарит без да я карам,запали си без проблем ,като се има напредвид ,че заводския акумулатор ми е 45 а.ч.Това в най -лошия вариянт,примерно си ги забравил за Събота и Неделя и си по горите и където и да е!
              п.с. не навивам никой и не рекламирам нищо!
              Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
                Аз съм постъпил по следния начин: на мястото на оригиналните габарити поставих лед такива с 18 (мсд мисля че пишеше диода), цената им беше 15 лева
                И аз съм мислил тоя вариант, но трябва да запомниш като минаваш на ГТП да върнеш оригиналните предни габарити. Че да не решат да правят проблем.

Освен това, ако полицай реши да се заяжда и те накара да пуснеш габарити, за да ти провери светлините?

Или както сега е модерно, дето спират една кола 5-6 полицая и докато един ти проверява навън документите, другите ти проверяват всичко по колата...?

Коментар

По темата. Груповото купуване едва ли ще спести кой знае колко. Китайците ще направят отстъпка, но пък митниците ще сложат мито и ДДС. Така, че - едва ли има кой знае какъв смисъл.

Коментар

Сори верно,че дадох линк към ибей ;(. . Ама да помогна със съвет. Значи отивате в немския бей. Там пишете : Tagfahrleuchten e
                    ( "Е" то е да ви излязат само резултати с одобрени светлини, за обозначенията се изписа много) давате си да ви търси по цена +доставка до БГ и сте вие. Гледате за всеки случай да има фразата E-Prufzeichen ( U то е с две точки отгоре нормално ) . Има ужасно много варианти на много добри цени. Свързването е повече от елементарно. Успех.
                    висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X