Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за резервоара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за резервоара

1 е добре. Мислил ли си как ще се захваща към рамата? Ако е със скоби или метални ленти-няма грижи, но ако разчиташ да се самоноси-трябва по-сериозно усилване на местата в които ще се хващат болтовете. Шина 3 мм и широка 20 ще ти свърши перфектна работа за захващане на резервоара. Може и с други размери де, то 10 кила не е голям товар. Ама аз бих сложил по-дебелшко, нали сме любители и обичаме да се презастраховаме...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз така го мисля. Шина заварена в предния и задния край и да се захваща на гредичките както стария.
      Ще падне кроене
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Стига писа бе, заради теб не мога да стигна до бара...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Сега се сетих още нещо - момчето Джуниър (JR) е с бутилка под купето. Монтирана е в чужбина, така че от там може да се почерпи и вносен отит за тази модификация.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Що не вземеш една туба метална и да се преправи. Се ми се види да стане по-лесно.

Преградки си трябват щото иначе като тръгнеш да катериш некое баирче и ще угаснеш
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

колега колкото до 1 мм ламарина помисли малко как ще я заваряваш иначе е добре. Аз си направих такъв резервоар на церозата и стана 20 литра размерите му са 250мм/140мм/620мм сложих и сондата ама после и скъсах кабела и сега не работи нивомера. Бутилката ми и тя е 300мм събраха се двете на мястото на резервоара като си оставих капаче в купето за кранчетата на газта

Коментар

Мисля да сложа бутилката по в задния край, за да може сондата да е наклонена както си трябва на 30 градуса. Тя ще е напред и нагоре към купето. Разстояние имам повечко, защото съм с 4 см боди лифт. Бутилката ще е откъм ауспуха, като ще измисля да монтирам някаква ламаринка между тях. То и на оригиналния резервоар си има такава ламаринка.
                Целта е, резервоарчето да дойде откъм гърловината, и да има минимални премествания на тръбички и прочее.
                Последната ми идея е да ползвам изцяло стария резервоар (двата му края), като махна средната част. Така всички тръбички и гърловината ще си останат където са. Ще се наложи само да се измести ваничката вътре. На нивомера (поплавъка), не му знам колко е дълго рамото, но ще видя дали има вариант да се монтира.
                Гледах с часове и умувах, но докато не сваля резервоара и да наложа бутилката, няма да добия ясна картинка. Тия дни ще ми дойде бутилката и разколачвам.

Коментар

Успех ! Днес с малкия син отново му монтирахме газовата бутилка в алфата ........след две години прекъсване че не беше минавал преглед. На газ сега си е далаверка.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Саше, с тва рязане и прочее да не гръмнеш ей
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ще измия два-три пъти резервоара със сода каустик и гореща вода. После два-три пъти с веро. Не мисля да го режа с флекс. Мисля да пробия няколко (поне 1-2) дупки с примерно 10-12 мм бургия и да режа с ножица за ламарина. След като го отворя порядъчно, чак тогава мога да режа и напасвам.
                      Петьо, ти ще се наемеш ли да го лепнеме после?
                      Ще го измия старателно. Няма да гърмиме.
                      Благодаря, адаш!
                      Ще споделям тука какви ги дробя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X