Привет! От това лято си търся и аз 4x4, понеже не разполагам с кой знае какви средства първо се ориентирах от към руската страна на този въпрос. След дълги огледи, разговори и четене на доста теми тук стигнах до решение да си закупя нещо японско и още се колебая между витара и фероза но като че ли тежеста пада повече към ферозата. Понеже съм от Русе ще съм благодарен на колегата ако ми внесе малко повече яснота относно ферозата. С удоволствие бих послушал колега с опит. Тази неделя ми е свободна ще очаквам уточнение за контакт ако е удобно разбира се... тел 0889402940-мтел или 0898620257-глобул. Предварително благодаря!
То аз продадах мойта, и се покатерих на паджерото но ще ти помогна какво знам, за мен са здрави машинки(стига да се подържа малко)
То аз продадах мойта, и се покатерих на паджерото но ще ти помогна какво знам, за мен са здрави машинки(стига да се подържа малко)
Ето я новата ми придобивка, съвсем в стандартен вид(но аз си падам по стандарта) засега ме слуша и съм доволен и от разхода който ми показа на този излет.
Поздрави на всички избрали марката, а на колегата от Русе Благодаря предварително за подкрепата!!!
Поздравления колега! Голяма лъскачка!
Ако ще я вкарваш в гората има някои неща, които ще дадат фира.
Не е зле, ако искаш да си запазиш уширителите на калниците и задната броня да си ги свалиш преди да ти ги свали гората.
Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
[ATTACH=CONFIG]505051[/ATTACH]
Ето я новата ми придобивка, съвсем в стандартен вид(но аз си падам по стандарта) засега ме слуша и съм доволен и от разхода който ми показа на този излет.[ATTACH=CONFIG]505052[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]505053[/ATTACH]
Поздрави на всички избрали марката, а на колегата от Русе Благодаря предварително за подкрепата!!!
Честито! Сега остава и едни по-рошави гуми да и се лепнат, и си готов!
Коментар