Здравейте, колебая се мейду двата - джипа фероза и витара. За първи път ще карам джип и не съм на ясно с тия автомобили. Трябва ми предимно за асфалт (макар че в България пътищата трудно могат да се нарекат така) и от време на време по черни пътища (за лов и риболов). Благодаря предварително за съжетите които ще дадете.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайхатсу Фероза или Сузуки Витара
Свий
X
-
От: дайхатсу фероза или сузуки витара
Първоначално публикуван от dit_dh Преглед на мнениеЕ точно в този форум-такава дилема!!!Все пак тук са ферозаджии.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dit_dh Преглед на мнениеЕ точно в този форум-такава дилема!!!Все пак тук са ферозаджии.Дидо
Без Паджеро 2
Коментар
-
Първоначално публикуван от gago1 Преглед на мнениемисля че точно тук е мястото на моите въпроси, тъи като мен ме интересува потдръйката на джата автомобила, а по - точно за ферозата, намират ли се части за нея, защото четох по - стари коментари (2007 - 2008г.), в които пише 4е труднно се намират
От моя гледна точка, ако ги гледаме в заводски вид, ферозата е малко повече за извън пътя. Но пък не е никак трудно да докараш витарата до същото положение. Джипките са напълно равностойни почти във всичко, затова качи се, покарай, дай си сметка за какво ще я ползваш и прецени кое повече ти харесва на теб лично. Да питаш ферозаджии дали витарата е по-добро - малко трудно ще получиш отговор, или по-точно ясен е предварително. Както и обратното.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
За Витара части има навсякъде и не са скъпи...витари има доста и по моргите. От друга страна, има Фероза фул-тайм с междуосев диф. Ако го караш преимуществено на пътя, това е голям плюс. Няма бавни обаче.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
И за фероза части се намират, и нови и втора употреба.Даже според мен има евтина подръжка в сравнение с другите джипки.Ако нямаш фероза подръка да покараш мини покрай Русе да видиш що за стока е.Дидо
Без Паджеро 2
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнениеАко нямаш фероза подръка да покараш мини покрай Русе да видиш що за стока е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gago1 Преглед на мнениеЗдравейте, колебая се мейду двата - джипа фероза и витара. За първи път ще карам джип и не съм на ясно с тия автомобили. Трябва ми предимно за асфалт (макар че в България пътищата трудно могат да се нарекат така) и от време на време по черни пътища (за лов и риболов). Благодаря предварително за съжетите които ще дадете.
И двете са достатъчно корави за ТВОИТЕ цели и малко от малко,ако случиш на екземпляр ядове няма да имаш.
Само бих искал да добавя да избягваш Ферозите фул-тайм.Не за друго,а защото нямат бавни.Може 5-пъти в годината да ти се наложи да ползваш бавни,но като ги нямаш е кофти-меко казано.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнениеИ за фероза части се намират, и нови и втора употреба.Даже според мен има евтина подръжка в сравнение с другите джипки.Ако нямаш фероза подръка да покараш мини покрай Русе да видиш що за стока е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнениеПусни снимки колега.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар