Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за основен ремонт на двигател фероза- 1.6, 16в.
Свий
X
-
От: Въпрос за основен ремонт на двигател фероза- 1.6, 16в.
Къде я, че съм я пропуснал? Помня, че имаме два случая на скъсани ремъци, но и двата бяха без последствия.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеПрави и то добра салата даже.Има си и тема наоколо.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Сега една голяма молба от разбиращите-може ли да прецените от снимките дали този вал е добър,че ако го взема,ще е чак от хасково и няма опция за връщане?Човека каза,че го е купил от пловдив,но е излязъл по-голям проблем в мотора и го е сменил целия.Малко като да вземеш булка по снимка
.Цената не е малка - 250 лв.
Коментар
-
И аз така.Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеПомня, че имаме два случая на скъсани ремъци, но и двата бяха без последствия.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз не виждам сериозен проблем. Дали ще трябва шлайфане ще трябва да преценявате на място. Няма как размерите му да се премерят от снимка.Първоначално публикуван от сашо2 Преглед на мнениеСега една голяма молба от разбиращите-може ли да прецените от снимките дали този вал е добър,че ако го взема,ще е чак от хасково и няма опция за връщане?Човека каза,че го е купил от пловдив,но е излязъл по-голям проблем в мотора и го е сменил целия.Малко като да вземеш булка по снимка
.Цената не е малка - 250 лв.[ATTACH=CONFIG]459583[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]459584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]459585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]459586[/ATTACH]Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Объркал съм се,извиняваите.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеПрави и то добра салата даже.Има си и тема наоколо.Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
А .. няма нищо. Ма си помислих, че съм изпуснал тема, пък мисля всичко съм прочел в нашият подфорум.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеОбъркал съм се,извиняваите.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Меджу другото вече купих вал,изглежда добре и нешлайфан до момента но утре шлайфистите ще кажат най-добре.Двеста кинта.А новото,което научих е,че буталата не могат да излизат отдолу а само отгоре.Канала отдолу е тесен,само колкото да мине онова желязо,което май се казва мотовилка.Единствено излизали на някакъв стар модел фиат
.А знае ли някой,лагери "Тайхо" най-доброто ли е за биелни и основни?
Коментар
-
Всеки ден научавам нещо ново......Първоначално публикуван от сашо2 Преглед на мнениече буталата не могат да излизат отдолу а само отгоре.Канала отдолу е тесен,само колкото да мине онова желязо,което май се казва мотовилка.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Ха тогава ми отговори за лагерите "Тайхо" най накраяПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеВсеки ден научавам нещо ново......
Коментар
-
Никаква идея нямам.
Аз като незнам, пазарувам според парите които имам. Или най-доброто ( обикновенно 2-3 по ред като цена ), или най-ефтиното ( с ясното съзнание че е вероятен боклук). От обща практика, качествената стока е в по-качествена ( не разбирай по-лъскава ) опаковка, по нея има повече информация за стоката и производителя и евентуално начин на употреба......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар