Питането ми е: ферозата може ли да събере гуми 215/80/15 ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за размер на гуми
Свий
X
-
От: Въпрос за размер на гуми
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеИ с джанти до -10-20 ще ги събере.
Размера реално не е чак толкова голям.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Жорка, ако се оплескат нещата, даваш 20 лева на стругаря да ти врътне 10 подложки по 2-3 см и си ти. Операцията е лесна.
Във всеки случай, на мен Ферозата с оригиналните джанти (+19) ми изглежда като теснолинейка.
Росен май кара с -20, а той няма боди лифт. Моите и аз не ги знам точно колко са, но ми харесват повече от оригиналните. Само дето цапат повече.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЖорка, ако се оплескат нещата, даваш 20 лева на стругаря да ти врътне 10 подложки по 2-3 см и си ти. Операцията е лесна.
Във всеки случай, на мен Ферозата с оригиналните джанти (+19) ми изглежда като теснолинейка.
Росен май кара с -20, а той няма боди лифт. Моите и аз не ги знам точно колко са, но ми харесват повече от оригиналните. Само дето цапат повече.Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеБлагодаря ти! Явно ще търся джанти, защото и на мен ми се иска да са малко по-изнесени. Ако опра до боди лифт ще те питам да помагаш!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЖоре, ако решиш за проба... колко ти му е да размонтираме моите, за да ги пробваш... Мелбер 7х15, ЕТ (-10)Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Коментар
-
Извинявам се на колегата, че пиша в неговата тема! Ама знаете ли момци къде мога да си купя джанти? Питах колегата jordansto, но той ще има само с ЕТ -40. Та ако някой може да ме напъти ще му бъда благодарен, а мога и да почерпяГеорги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Коментар
-
Спарки, ако прецениш премести това в нова тема. Ама ми е влезнала мухата и сега няма мирясване. Не мога да си намеря за сега джанти с ЕТ -10 или -20. Намирам само с -40! Някъде по темите бях видял обяснение от Спарки за това как се мери ЕТ-то на джантата, но нещо не мога да открия. А и едни въпросси са ми в главата дето не мога да си отговоря и за това сега ще питам, ако някой знае. С колко сантиметра ще се изнесе гумата на вън при ЕТ -10 и с колко още при -20? Ако не мога да намеря джанти да слагам ли фланци на които не съм много фен?! И ако сложа фланци и сегашните ми оригинални джанти това на колко ЕТ ще се развнява? Е такива неща ми се въртят и сега .. помагайте!Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Коментар
-
Жоре, не знам колко е ЕТ-то на оригиналните джанти. Иначе сметката е проста. Всеки минус е навън. От -10 до -20 е един см навън. Дебелината на фланеца я смяташ като минус.
П.П. .... май така беше....
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЖоре, не знам колко е ЕТ-то на оригиналните джанти. Иначе сметката е проста. Всеки минус е навън. От -10 до -20 е един см навън. Дебелината на фланеца я смяташ като минус.
П.П. .... май така беше....Оригиналните са +19 както Сашето каза. Демек ако правилно смятам ако сложа -20 гумата ще се изнесе с 4 см навън.
Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеИзясни ми се! Благодаря!Оригиналните са +19 както Сашето каза. Демек ако правилно смятам ако сложа -20 гумата ще се изнесе с 4 см навън.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар