Злед зимния зор и размразяване на ЗВЯРА се чува потропване отпред-при ситно подскачане.Стабилизиращата щанга се е "разиграла" в местата,където е фиксирана.Явно тампоните са се износили.Търсих по магазините,но както се очакваше-не намерих.В техните дебели книги-каталози не ги открих.Някой може ли да даде податка-номер,размери или снимка,че ми се ще да ги намеря преди да сваля щангата-т.е да имам готовност за смяна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тампони за стабилизираща щанга
Свий
X
-
От: Тампони за стабилизираща щанга
Ако питаш за средните (опорните) тампони на биалетките, аз ги пазарувах от Родстер.
Адреса и телефоните ще намериш тук:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109115
По спомен, имаше неоригинални по 12,50, но в момента нямаха. Аз купих оригинални по 22 лв.
Оттам си купих и долни шарнири, но не помня точната цена.
Човека е много точен. Пробвай да му звъннеш. Аз отидох на място, но и с куриер казваше че можело.
Колкото до тампоните с които се закрепва на носачите, помня че намерих подобни по форма в магазин за авточасти тук. И понеже единия болт се скъса при развиването, а той е заварен за носача, се наложи да разпробия носача.
Поздрави!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЗвънни там и се чуйте с човека. Ще се разберете. Ако ги няма, ще ти ги поръча.
Ако не пробвай с колегата Patrol fen от Варна. Той ми достави задни накладки и тампон за двигателя. Звънни и на него.VENI-VIDI-VICI!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dit_dh Преглед на мнениеЗа Люцкан/Patrol fen/ си прав-много е точен.Направо ми е неудобно да го тормоза с моята екзотика,но сигурно ще се наложиАз поръчвам също от него. Ако си намериш директно номерата на DAIHATSU на чарковете, реално той ще трябва само за цена и наличности да провери. Аз така поръчвам - давам му направо парт номерата.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Коментар
-
Благодаря на всички.Намерих-точно за модела и даже търговците твърдят ,че са японски.Вярно,че ми ги продадоха по 12лв.,но пък това не се сменя всеки ден.Дано са качествени и трайни.VENI-VIDI-VICI!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар