Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони за стабилизираща щанга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони за стабилизираща щанга

Злед зимния зор и размразяване на ЗВЯРА се чува потропване отпред-при ситно подскачане.Стабилизиращата щанга се е "разиграла" в местата,където е фиксирана.Явно тампоните са се износили.Търсих по магазините,но както се очакваше-не намерих.В техните дебели книги-каталози не ги открих.Някой може ли да даде податка-номер,размери или снимка,че ми се ще да ги намеря преди да сваля щангата-т.е да имам готовност за смяна.
    VENI-VIDI-VICI!

От: Тампони за стабилизираща щанга

Марка,модел й година
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Ако питаш за средните (опорните) тампони на биалетките, аз ги пазарувах от Родстер.
      Адреса и телефоните ще намериш тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109115

По спомен, имаше неоригинални по 12,50, но в момента нямаха. Аз купих оригинални по 22 лв.
      Оттам си купих и долни шарнири, но не помня точната цена.
      Човека е много точен. Пробвай да му звъннеш. Аз отидох на място, но и с куриер казваше че можело.
      Колкото до тампоните с които се закрепва на носачите, помня че намерих подобни по форма в магазин за авточасти тук. И понеже единия болт се скъса при развиването, а той е заварен за носача, се наложи да разпробия носача.

Поздрави!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
        Марка,модел й година
        Ferosa F300 1992 16V 75KW
        Последно редактирано от dit_dh; 29-02-12, 19:19.
        VENI-VIDI-VICI!

Коментар

При мен и двата странични са разпробити и са с болтове.Става дума за средните.
          VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Звънни там и се чуйте с човека. Ще се разберете. Ако ги няма, ще ти ги поръча.
            Ако не пробвай с колегата Patrol fen от Варна. Той ми достави задни накладки и тампон за двигателя. Звънни и на него.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Звънни там и се чуйте с човека. Ще се разберете. Ако ги няма, ще ти ги поръча.
              Ако не пробвай с колегата Patrol fen от Варна. Той ми достави задни накладки и тампон за двигателя. Звънни и на него.
              За Люцкан/Patrol fen/ си прав-много е точен.Направо ми е неудобно да го тормоза с моята екзотика,но сигурно ще се наложи
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Първоначално публикуван от dit_dh Преглед на мнение
                За Люцкан/Patrol fen/ си прав-много е точен.Направо ми е неудобно да го тормоза с моята екзотика,но сигурно ще се наложи
                Напротив. Тормози го. Нали това му е работата, в крайна сметка. Аз поръчвам също от него. Ако си намериш директно номерата на DAIHATSU на чарковете, реално той ще трябва само за цена и наличности да провери. Аз така поръчвам - давам му направо парт номерата.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На снимката ще видиш размерите и парт номера.
                  Кръгличките за биалетките май стават от Астра, Кадет, Вектра. Отвора е 8мм вместо 10мм, но може да се разпробие. Външния диаметър е 30мм вместо 25. Дебелината е същата – 16 мм. Аз сложих такива.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tampon stabil 6tanga2.jpg
Прегледи:1
Размер:92.8 КБ
ID:5351760Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tampon stabil 6tanga1.jpg
Прегледи:1
Размер:43.2 КБ
ID:5351761

Коментар

Влез в някой магазин за жигулита и си избери!Специално за средните тампони,когато аз търсих за Спортиджа,влязох в магазин за руски таралясници и ме затрупаха с различни размери,а цената...две за лев!

Коментар

Благодаря на всички.Намерих-точно за модела и даже търговците твърдят ,че са японски.Вярно,че ми ги продадоха по 12лв.,но пък това не се сменя всеки ден.Дано са качествени и трайни.
                      VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X