Обява
Свий
Няма добавени обяви.
светна ми лампата на тока
Свий
X
-
От: светна ми лампата на тока
Нещо напоследък ти е сърдите Ферозката...Франсизкуп,мисля се казваше една от големите фирми вносители на чаркове за стартери и алтернатори.Имат магазини насам натам из София.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Разгледах го внимателно, гнездото на запеклата четка е малко разжлябено и леко деформирано от долната стана като от температурна намеса. Малко глупав въпрос - възможно ли е да съм си прецакал четката от това , че акумолатора ми е 45А а по книга трябва да е 40А ?Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеНещо напоследък ти е сърдите Ферозката....Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Не знаех, че оригинално 40Аh и дават на Ферозата. Моята я купих с 44А и след това го замених с 45А. Не е от това проблема. Вероятно четката е започнала да искри и загрява, и затова е деформирала леглото.
А иначе си прав, ама като караме стари кошници...Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНе знаех, че оригинално 40Аh и дават на Ферозата.и клемите са му едни шиляви такива, ма си пасва на оригиналната стойка
цена 125лв
Последно редактирано от zmiata29; 19-02-12, 07:38.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Ела да видим днес с наличните четки какво може.....или понеделнишки при Калоян ( Густав 6х6 )
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнениеАз сменях четки преди 2 седмици.Има и блокче има и четки.Четките бяха 2,50 лв а блокчето 10 лв.Изборът е твойHonda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Равносметката: с много добър жокер от Дядо Владо, се телепортирах в ДЕНОНОЩЕНмагазин за такива джаджи(намира се срещу Бриколаж Люлин, малко по надолу посока центъра точно срещу спирката на рейсовете на бул.Европа-София), купих блокчето с четките 7лв. Там има от пиле муеко
и за бая видове автомобили. Върнах се, почистих добре генератора и напасвах всичко, връщането на агрегатите, според мен е в следния ред, закачих алтернатора единия кабел е с ключе 10 а другият е на щипка като се натиска от към дясната гума, след това перката с шайбата за водната помпа, малкия ремък и обтягане, след това помпата за хидравликата, преметнах и другата ремичка, пак притягане ,акумулатор и ето ти 14,8V
. Четири часа работа и 7лв!
Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Относно акумулатора-не 44 вместо 40, а 140 да сложиш-не можеш да убиеш генератора с него.
А иначе за такива ремонти аз ходя на жичкаджия. Не, че няма да се справя и сам, ама е друго да го види професионалист. Има неща които лаици не могат да ги видят. Добре е, че проблема се е решил, ама все пак имай едно наум.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар