от къде да си намеря кори за за под задните калници?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
пластмасови" кори" за под калниците отзад на ферозата
Свий
X
-
От: пласмасови" кори" за под калниците отзад на ферозата
Според мен също ще трябва да се направят. Двете ферози, които ми минаха през ръцете нямаха задни подкалници, само предни. Едната беше нов внос, не мисля, че някой си е играл да ги сваля, по-скоро не се вграждат.
В задният калник има смисъл от такива, ако покриват целият калник и се спускат от вътрешната страна покрай шасито и ограничителния тампон на моста, за да пазят гумите да не хвърлят натам.
Иначе ако целта е защита на самия калник по-лесно ще стане с Боди или друго подобно защитно покритие.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Има идея от тези неща, защото тръбата на гърловината на резервоара и плетеницата от тръбички на около събират адски много кал и гадости. Какво имате в предвид под "направи си"? Нещо не се светвам от какво и как.Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеИма идея от тези неща, защото тръбата на гърловината на резервоара и плетеницата от тръбички на около събират адски много кал и гадости. Какво имате в предвид под "направи си"? Нещо не се светвам от какво и как."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Покрай гърловината има резервоара има една защитна пластмаса, сега се сетих за нея. Едно криво парче е, около 20х20 см и закрива точно гърловината и тръбичките на вентилацията.
Ще я потърся да я снимам.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
От: пластмасови" кори" за под калниците отзад на ферозата
Мисля, че това е парчето, което покрива точно гърловината и тръбичките на вентилацията на резервоара.
Ако може някой да погледне дали наиситна е така, че те не са 1 и 2 пластмаси по тая кола
По номера не можах да намеря нищо.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДнес остана време да поровя за защитата. Май е това
Бваш това си е,монтири се в задния край на десния подкалник и покрива гърловината и ммаркучетата около нея.Пази ги донякъде...
Вместо пластмаси и т.н,си прегледаите покритието на подкалниците.Особенно на местата където има допълнитилни усилки.Ако е напукана под него влиза влага и си имате чудесен инкубатор за ръжда.Като си подновите намазките ще дадете още някоя и друга годинка живот на купето.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар