Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първо гресиране??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Първо гресиране??

Първоначално публикуван от gusa Преглед на мнение
    В ръководството пише chassis grease, което според мен е обикновена литиева. Аз слагах украинска и нямам оплаквания, но съм карал към 30 хил. км.
    А тази, украинската, от къде я купуваш ?
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

На сребърна като тръгнеш от хладилника покрай южния парк, още в началото има един блок с всякакви магазини за инструменти. Един от последните е за авточасти за руски автомобили и всякакви авто-джаджи. Собственика е руснак или украинец (викат му Руснака, ама не съм го питал какъв е ).

Греста е "Литол" или нещо подобно.
      Имай предвид, че много не съм на ти с определяне качеството на греста - просто си купувах разни работи от там и си взех и грес.
      LZ1GUS

Коментар

Колеги , мога да ви препоръчам греста , която аз използвам на "LIQUI MOLY" MEHRZWECK-FETT /каквото и да означава това/. За колесни лагери не става , но за карета , шарнири и накрайници е супер !

Коментар

mehrzweck от mehr - много и zweck -цел или многоцелева fett - мазнина

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
            mehrzweck от mehr - много и zweck -цел или многоцелева fett - мазнина
            Мнооого благодаря !

Коментар

Сега ако някой препоръча и подходящ такаламид, цена няма да имате!
              Имам предвид какъв да си купя?

Коментар

за Варна знам. Аз си купих на kingtony малкия и струваше 25 лв.. Удобен е за работа, може и с една ръка да се работи.
                Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  Сега ако някой препоръча и подходящ такаламид, цена няма да имате!
                  Имам предвид какъв да си купя?
                  Онзи ден,на Илиенци за 45 лв,имаше един комбиниран-може да се ползва като ръчен,може и като пневматичен-сменя се отгоре една капачка.От тази "сергия",си купих два бояджийски пистолета,които вършат чудесна работа.

Маркови продават Евромаркет,но на саита им няма цени.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Я да бутна малко темата... пак ще трябва да гресирам, ама се отказах от варианта да се занимавам сам. Отпада и един дядка, който ми я гресираше с някаква мизерна ръчна гресьорка....тоя път искам да ми я гресират с машина. Я дайте координати на някое място в София, където слагат и хубава грес. Благодаря ви

Коментар

Срещу КАТ,зад бензиностанцията на Петрол.Сива сграда с оранжева дограма.Вижда се отдалече!!
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                        ....тоя път искам да ми я гресират с машина. Я дайте координати на някое място в София, където слагат и хубава грес. Благодаря ви
                        Владко здравей, мойта я гресира Тарана, ако не знаеш сервиза му е срещу метро 2 и само се фука че си е купил машинка за гресиране, бии му едно лично ако ти е на згода
                        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                          Владко здравей, мойта я гресира Тарана, ако не знаеш сервиза му е срещу метро 2 и само се фука че си е купил машинка за гресиране, бии му едно лично ако ти е на згода
                          Eee, мерси ! Ако това е Люлинското метро, ми е екстра на прибиране от работа.... вече му писах и ще се уговорим нещо за тия дни

Коментар

Здравейте,
                            Аз на две места в Плевен опитвах да ми гресират с помпа, но
                            останах недоволен, защото гресират това което им е
                            удобно и се оправдават, че нямат накрайници за гресьорките
                            на карданите.Затова го правя сам в канала с едно такаламитче
                            от "Москвича".Играчка е с каретата, защото само в едно положение
                            става възможно да влезе до гресьрката главата на такаламита.
                            Но това ни е съдбата "направи си сам".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X