От гр.Роман съм,къде мога да си сменя поне последното гърне,а не е лошо и цялата генерация отдолу.Ако е възможно орентировачни цени. Това е за Дайхатцу Фероза.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гърнета
Свий
X
-
От: гърнета
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАко ти вършат работа втора употреба имам пълен комплет от генерацията до отзад - резонаторно гърне и задно гърне. Задното гърне е на 2 години, правено е в ASPO.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАко ти вършат работа втора употреба имам пълен комплет от генерацията до отзад - резонаторно гърне и задно гърне. Задното гърне е на 2 години, правено е в ASPO.
Баща ми е затрил някъде тръбата от задното гърне до края, и понеже не дочува, не е и обърнал внимание.
Като е видял се е върнал да я търси, но пътя до вилата минава през гетото, та нали се сещаш дали я е открил
Ако ти седи, драсни една цена на ЛС и да се разберем да мина да я взема тия дни.
Поздрави!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеВанка, ако не си ги дал на колегата, трябва ми задната част. Т.е, от фланеца след първото гърне, до финала.
Баща ми е затрил някъде тръбата от задното гърне до края, и понеже не дочува, не е и обърнал внимание.
Като е видял се е върнал да я търси, но пътя до вилата минава през гетото, та нали се сещаш дали я е открил
Ако ти седи, драсни една цена на ЛС и да се разберем да мина да я взема тия дни.
Поздрави!
Замина всичко още миналата седмица. Колегата се обади и ги взе.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар