От гр.Роман съм,къде мога да си сменя поне последното гърне,а не е лошо и цялата генерация отдолу.Ако е възможно орентировачни цени. Това е за Дайхатцу Фероза.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гърнета
Свий
X
-
От: гърнета
За какви пари става на въпрос?Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАко ти вършат работа втора употреба имам пълен комплет от генерацията до отзад - резонаторно гърне и задно гърне. Задното гърне е на 2 години, правено е в ASPO.
Коментар
-
Ванка, ако не си ги дал на колегата, трябва ми задната част. Т.е, от фланеца след първото гърне, до финала.Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАко ти вършат работа втора употреба имам пълен комплет от генерацията до отзад - резонаторно гърне и задно гърне. Задното гърне е на 2 години, правено е в ASPO.
Баща ми е затрил някъде тръбата от задното гърне до края, и понеже не дочува, не е и обърнал внимание.
Като е видял се е върнал да я търси, но пътя до вилата минава през гетото, та нали се сещаш дали я е открил
Ако ти седи, драсни една цена на ЛС и да се разберем да мина да я взема тия дни.
Поздрави!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Здрасти, Сашо!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеВанка, ако не си ги дал на колегата, трябва ми задната част. Т.е, от фланеца след първото гърне, до финала.
Баща ми е затрил някъде тръбата от задното гърне до края, и понеже не дочува, не е и обърнал внимание.
Като е видял се е върнал да я търси, но пътя до вилата минава през гетото, та нали се сещаш дали я е открил
Ако ти седи, драсни една цена на ЛС и да се разберем да мина да я взема тия дни.
Поздрави!
Замина всичко още миналата седмица. Колегата се обади и ги взе.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар