Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гърнета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гърнета

От гр.Роман съм,къде мога да си сменя поне последното гърне,а не е лошо и цялата генерация отдолу.Ако е възможно орентировачни цени. Това е за Дайхатцу Фероза.

От: гърнета

Ако ти вършат работа втора употреба имам пълен комплет от генерацията до отзад - резонаторно гърне и задно гърне. Задното гърне е на 2 години, правено е в ASPO.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

За задно може да видиш и в косер, мен ми пасна идеално, чешко накакво беше.
      Последно редактирано от Deian_g; 04-12-11, 19:47.

Коментар

Аз съм с гърне от Рено 19.
        Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
          Ако ти вършат работа втора употреба имам пълен комплет от генерацията до отзад - резонаторно гърне и задно гърне. Задното гърне е на 2 години, правено е в ASPO.
          За какви пари става на въпрос?

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Ванка, ако не си ги дал на колегата, трябва ми задната част. Т.е, от фланеца след първото гърне, до финала.
            Баща ми е затрил някъде тръбата от задното гърне до края, и понеже не дочува, не е и обърнал внимание.
            Като е видял се е върнал да я търси, но пътя до вилата минава през гетото, та нали се сещаш дали я е открил
            Ако ти седи, драсни една цена на ЛС и да се разберем да мина да я взема тия дни.
            Поздрави!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Ванка, ако не си ги дал на колегата, трябва ми задната част. Т.е, от фланеца след първото гърне, до финала.
              Баща ми е затрил някъде тръбата от задното гърне до края, и понеже не дочува, не е и обърнал внимание.
              Като е видял се е върнал да я търси, но пътя до вилата минава през гетото, та нали се сещаш дали я е открил
              Ако ти седи, драсни една цена на ЛС и да се разберем да мина да я взема тия дни.
              Поздрави!
              Здрасти, Сашо!
              Замина всичко още миналата седмица. Колегата се обади и ги взе.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Здраве да е!
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Моята пък Фероза беше само с едно гърне.Така си дойде от Италианско.Чуваше се доста прилично , нямаше никакви дразнещи шумове.
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X