Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е разликата между Daihatsu Rocky/Fourtrak 1.6i SX и Daihatsu Фероза 1.6i ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква е разликата между Daihatsu Rocky/Fourtrak 1.6i SX и Daihatsu Фероза 1.6i ?

Колега, екстрата на ръчните хъбове е, че са включени или изключени когато е нужно. Автоматичните се трошат по-лесно, особено на по-хард разходчици и когато се наложи лашкане първа-задна в някоя кална локва например.
    Раздувките, ако не ти трябват и са здрави, направо ми казвай цена.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

От: Каква е разликата между Daihatsu Rocky/Fourtrak 1.6i SX и Daihatsu Фероза 1.6i ?

До някъде съм съгласен , но слизането за превключването им за мен обезмисля думичката екстра.От раз дувките са ми налични само десните и ако си намеря и здрави леви ще ги направя на тик-так копчета за да мога да ги свалям като ходя на разходки .Дадоха ми идея за направата на калъп от задния и чрез припасване и рязане можело да се изработят и предните, но несъм се пробвал още
      >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
      Защото така ми харесва...
      Телефон: НЯМАМ
      Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Това с калъпите е голяма денгуба. Аз изхабих една камара фибран, рязах сума ти време и се отказах. Не че е невъзможно, но е доста, ама доста врътня.
        А по темата, Това "Роки" и Бертонето са абсолютно еднакви като мостове и окачване.

ПП: Причината да се чупят раздувките, според мен идва от несъответствието с колеята (ширината), което може да се поправи с фланци или подходящи джанти.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнение
          Че Ферозата няма ли ЛСД диф,ръчни хъбове и бавни????????Разликите са козметични.
          Криво ме разбра.Американския вариант задължително ги има,а ферозата може и да ги няма.

Коментар

Скоростна кутия и трансмисия  
            Вид на скоростната кутия
            2 x 5M

Максимално предавателно число
            0.87 : 1

Диференциално предавателно число
            5.29 : 1

Задвижване
            RWD
            Това е от Sportrak 1.6i SЕ 1992г. при които не е задължително ама и той е хамериканче
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
              сашо2 аз имам интерес към снимка на двете табелки под предния капак и на напречната греда която държи скоростната кутия ако може + дължината и ... защото при мен е удължавана в двата края за да се захване за рамата и ми се струва ,че гърбицата и е по-малка и скоростната кутия седи наклонена назад

ПП; Известни са ми четири модификации на Фероза: Feroza 1.6i Rosy ,Feroza 1.6i SX ,Sportrak i Fourtrak като последните две са от настъпаните (по-широки) и мисля ,че са за US консумация.
              Малко късно,ама да пусна все-пак снимките под предния капак-Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19012012060.jpg
Прегледи:1
Размер:165.8 КБ
ID:5338880Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19012012061.jpg
Прегледи:1
Размер:150.7 КБ
ID:5338881

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X