Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задно парно на Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Задно парно на Роки

За момента няма развитие по пускането на задното парно. Чудя се дали да го връзвам към основната охладителна уредба. Един фал от втори радиатор за парно, който може да протече, предвид, че не е ползван няколко години не е оферта Иначе за възстановяване на инсталацията брат ми предложи да се използват тръби с алуминиева вложка Ф16. Издържат на достатъчно налягане и температура. Идеята за момента е да се потърси вариант да се прокарат през купето в някакъв канал, за да са максимално защитени. Не ми се струва добра идея да обикалят под купето. Отделно мисля и за рариант да имат кранчета до сами двигател. Ако се наложи тази част от инсталацията да се спре да стане по възможно най-лесният начин.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Сега като се замисля и според мен бертоне-то няма тая екстра заради климатика.

Коментар

Не мисля, че задното парно има общо с климатика. Не виждам причина наличието на климатик да води до липса на задно парно.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Kолега с бертоне го бях помолил да провери за духалка дали има и останови , че под никоя от седалките няма духалка.

Коментар

Аз имам духалката (Роки), но не е подвързана към... ТЕЦ-а. Не виждам смисъл да правя упражнението за връзване. Само с предните духалки става много топло.
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Честно казано и аз малко с недоумение следя темата.
              Това задно парно ми се струва безсмислено. Стандартното парно прави "африка" в купенцето за нула време. От друга страна, пространството под седалките си го ползвам активно и не бих се лишил от него.
              Ама... щом Ванката се е ентусиазирал, да не му трошим хатъра.
              Георги Тонев

Коментар

Според мен задното ще има положителен ефект за сушене на задните стъкла.
                За момента само с предното при влажно време по задните стъкла тече вода.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Миля си,че вариянта със задно парно е за целогодишно каране с мек таван.Ма може и да греша...
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                    ..................................................
                    Това задно парно ми се струва безсмислено. Стандартното парно прави "африка" в купенцето за нула време..............................

Първо:
                    Моята си го има това парно и ... е голям кеф. Разбира се старите тръби съм ги изхвърлил много отдавна и сега е вързано директно по най-късия път.
                    Второ:
                    Ха, веми сложи две деца със замръзнали крака, защото снега нвън е около 80 см. на задната седалка ... и ще те питам как ще ги стоплиш и изсушиш краката!
                    Условието е температурата на въздуха отвън да е -20 -25 градуса и най-близкото място където може да се стоплим е у дома ..... на около 60 км.
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

То ефекта е, като се катериш на над 1800 надморска височина и на тия отзад, да не им замръзнат пръстите на краката отзад.

Коментар

Нищо не разбирате, целта на тва нещо е като ти кипне японския кошник да пуснеш парното да охлажда отзад, та да не ти духа жегата в лицето.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Добре че има кой да разбира вместо нас.

Коментар

Здраейте на всички,сега видях темата за парното на Роки и искам да ви попитам и аз за един проблем, който се появи при мен.Моето Роки е 2000 бензин и парното навсякъде духа топло освен когато го направя да духа само на таблото,тогава колкото и да е загрял джипа се си духа студено.От какво може да е това,някой имал ли е същия проблем.А иначе в краката и на прозореца си духа топло.

Коментар

НЕ Е ПРОБЛЕМ!!

Така си излиза от завода.
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да, така е и при мен. Към "лицето" винаги духа студено, независимо от положението на клапата топло/студено. На всички останали места духа топло/студено в зависимост от положението на клапата.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X