Днес излязохме из Габрово на пазар и на няколко пъти едвам успях да включа задната.Както и да е прибрахме се успешно (с предните предавки проблеми нямаше).Включих на задна да паркирам в двора и дотам беше.Най-хубавото в случая е,че не мога да изключа от скорост и улицата е на доста стръмен наклон.Залягах и отдолу да огледам и забелязах омасляване около семеринга на задния кардан.Чудя се дали не съм оставил скоростната кутия на сухо?Ако има колеги от Габрово с идеи за сервиз ще съм им много благодарен.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Блокираха ми скоростите,честито!

Свий

X
- 

От: Блокираха ми скоростите,честито!

Пробвах и лостчето на раздатката и се движеше свободно,сега е отида да пробвам пак.Да сега проверих и нищо чудно изтеклото масло да е от раздатката.Последно редактирано от tomisagledva4a; 10-08-11, 13:07.Тома Томов
 Вече с Kia Sportage.
 Коментар
- 

Ами освен да купя масло и да се опитам да долея в раздатката,пробката май беше на доста кофти място.Последно редактирано от tomisagledva4a; 10-08-11, 13:24.Тома Томов
 Вече с Kia Sportage.
 Коментар
- 

Схема?!Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнениеЖилото се движи,съединителя е нов.Засега ако успея да налея на скоростите това ще е.Някой има ли схема ,къде беше пробката,че нещо не мога да изровя документацията.
 А да легнеш отдолу пробва ли?Да не зависиш от "Органи" в България....
 Коментар
- 

При Дайхацу .... а и при Японски автомобил, принципно НЯМА ключ 23!!!!!Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнениеЕстествено най-големия ми ключ в комплекта е 22.Сега
 ще търся 23 и .................................

Освен, ако нещо не е побългарявано .....

И .... пишете бе .... за какво Дайхацу става въпрос.
 Аз да не съм врачка!! Фероза, Короза, Склероза, ... Роки, Териос, ... или Кюре!!!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо. " "
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар