Днес излязохме из Габрово на пазар и на няколко пъти едвам успях да включа задната.Както и да е прибрахме се успешно (с предните предавки проблеми нямаше).Включих на задна да паркирам в двора и дотам беше.Най-хубавото в случая е,че не мога да изключа от скорост и улицата е на доста стръмен наклон.Залягах и отдолу да огледам и забелязах омасляване около семеринга на задния кардан.Чудя се дали не съм оставил скоростната кутия на сухо?Ако има колеги от Габрово с идеи за сервиз ще съм им много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокираха ми скоростите,честито!
Свий
X
-
От: Блокираха ми скоростите,честито!
Пробвах и лостчето на раздатката и се движеше свободно,сега е отида да пробвам пак.Да сега проверих и нищо чудно изтеклото масло да е от раздатката.Последно редактирано от tomisagledva4a; 10-08-11, 12:07.Тома Томов
Вече с Kia Sportage.
Коментар
-
Ами освен да купя масло и да се опитам да долея в раздатката,пробката май беше на доста кофти място.Последно редактирано от tomisagledva4a; 10-08-11, 12:24.Тома Томов
Вече с Kia Sportage.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнениеЖилото се движи,съединителя е нов.Засега ако успея да налея на скоростите това ще е.Някой има ли схема ,къде беше пробката,че нещо не мога да изровя документацията.
А да легнеш отдолу пробва ли?Да не зависиш от "Органи" в България....
Коментар
-
Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнениеЕстествено най-големия ми ключ в комплекта е 22.Сега
ще търся 23 и .................................
Освен, ако нещо не е побългарявано .....
И .... пишете бе .... за какво Дайхацу става въпрос.
Аз да не съм врачка!! Фероза, Короза, Склероза, ... Роки, Териос, ... или Кюре!!!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар