Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DAIHATSU ГОРИ МАСЛО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: DAIHATSU ГОРИ МАСЛО

аз смених само гумичките на клапаните и спря харча, иначе и аз бях литър на 1000 км, но сега почна да грее и според съвета на Спарки в началото на форума, май ми се е сдухало виското. Купих го за 100 лв в магазин на ул Хр.Ботев за 6 лопатков вентилатор. Но си мисля да сменя термостата със 78 гр.С. Ще докладвам ,като намеря време за ремонта.
    Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

От два дена и аз съм в "джаза".При мен първоначално не пушеше само сутрин като я запаля излизаше като пара от аспуха и после като загрее нищо ама си хапваше масло около 800мл/1000 км.В началото на седмицата започна и леко да понапушва като е загряла ама малко.След отваряне се оказаха сегменти комплект,всички гарнитури,семеринги а в комплекта имаше и гумички за клапаните(иначе си бяха добре),водачи(клапаните не били настроени добре като са сменяли гумичките),шлайф на главата,лагери (на буталото) иначе другото си беше добре като изключим малкото котлен камък че някой я е карал с водица.Другата седмица като я сглобят ще видим как е след ремонта

Коментар

Щом сте обезглавявали, проверете и блока. Между цилиндрите, най-вече.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте колеги и поздрави!
          Това ми е първи пост във форума. Притежавам Фероза от 5дни и съм пълен новобранец относно машини 4X4.
          Рибар съм и имам нужда от такъв автомобил за да вади колесара с лодката от р.Дунав,омръзна ми да викам на помощ приятели с джипки.За съжаление се оказа, че ще сменявам сегменти и всичко останало по веригата. Имах съмнения чак на другия ден след покупката(доста късно за рекламации)=като загрее пуши яко и мирише на масло(а както каза и предишния собственик / гори много масло понеже гумичките са заминали),а преди час личния ми майстор ме зарадва окончателно...От дни чета във форума и научих много неща(за съжаление отново късно...),за което благодаря на всички колеги споделили премеждия и знания! След седмица вкарвам ферозата в бокса и смятам да не пестя средства понеже искам да ми служи поне 5г.,ще докладвам както е редно.Сега един лек страничен въпрос.Авт.хъбове,вкл. 2H,върнал съм 2метра назад,после давам толко напред,вдигам на крик преден мост,вкл. съм на скорост ,трябва ли да се върти свободно предния кардан когато въртя на ръка предна гума???

Коментар

Привет, колега и добре дошъл!
            Съжалявам, че си случил на такъв късмет, но се надявам да си я оправиш и да ти служи верно Ферозката.
            Ако хъбовете са изключили, не трябва да се върти предния кардан.
            Така или иначе ще я сервизираш, разглоби ги и ги почисти и смажи съвсем леко.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дано да минеш само със сегменти,гумички на клапаните(водачи евентуално),комплект гарнитури че ако е на основен е голям филм(а и доста скъп).
              Кофти начало със Ферозката.

Коментар

Първоначално публикуван от vanko333 Преглед на мнение
                Дано да минеш само със сегменти,гумички на клапаните(водачи евентуално),комплект гарнитури че ако е на основен е голям филм(а и доста скъп).
                Кофти начало със Ферозката.
                След ремонта има голяма разлика в работата на мотора.Стана по тих ,има по-голяма тяга а като и почистихме и охладителната система(3 пъти с вода на място да загрее и изхвърляме) всичко е супер стрелката сега в големите жеги на място(светофар,задръстване) най-много до средата иначе около 3-4мм улево от средата.
                П.П. Термостата ми не е южния на 78 градуса!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X