Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсан ангренажен ремък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Скъсан ангренажен ремък

Белега е за центровката. Пише в ръководството кое-що. Лично обаче не съм си играл. Центровам на усет с проби и грешки.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки центрова Феро по усет, използвайки шестото, седмото и осмото си чувство. Деветото го пази за помпата на Тераното
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Спарки центрова Феро по усет, използвайки шестото, седмото и осмото си чувство. Деветото го пази за помпата на Тераното
        Aaa, помпата на тераното не барам. Там си има компютър за тая работа.

А колкото и да не ти се вярва, за максимум половин час мога да направя центровка на фероза с един гаечен ключ 13 и 2-3 кръгчета из квартала. При това със сигурност ще върви поне толкова, колкото и ако я закараш на някой "да я светка", а често и повече. И на самарата към края си я правех така. Няма никаква черна магия в това. Просто трябва да познаваш автомобила.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колеги с ферозите - благодаря ви още един път за съдействието.
          Сега да кажа за да ви успокоя :
          Оказа се, че бензиновите ферози имат някаква защита на клапаните (не знам така ли се казва), но е нямало ударен клапан.
          Смяна на ангренажния ремък, проверка за удар ( с превъртане няколко оборота с ключ) и палене.
          Ферозата запалила, но нямала мощност и не работела добре. Обадиха се и им пратих белезите за зацепване на ремъка които пуснахте в темата..
          Оказа се, че са зацепили ремъка с един зъб разминаване.
          Днес поставят ремъка отново и .... ще са готови предполагам .
          Дано нямате такива проблеми и успех !

Коментар

Значи имаме второ потвърждение че ферозата не удря клапани при скъсан ремък. Специални защити няма. Буталата са плоски. Явно формата на горивната камера и хода на клапаните са изчислени така, че да не стават такива работи.

Коментар

Здравейте колеги ,сменям ангренажен ремък F е на белега на капака ,но няма точка по зъбите на запчатката , има на 3ч . Как да го монтирам?

Коментар

Точката която е на 3 часа трябва да съвпада с процепа между края на главата и началото на капака на главата а F трябва да сочи нагоре.
                Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                тел. 0898327627
                Радослав

Коментар

Благодаря Радо .

Коментар

Моля темата да бъде заключена !
                    Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Значи имаме второ потвърждение че ферозата не удря клапани при скъсан ремък. Специални защити няма. Буталата са плоски. Явно формата на горивната камера и хода на клапаните са изчислени така, че да не стават такива работи.
                      Спарки, можеш да го залепиш най-отгоре; Ферозата не удря клапани!
                      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

онзи ден ми се счупи ролката/обтягащата/ прибрах се 150км.без ролка.на два пьти я гасих и палих по време на пьтя.и двата пьти удараше контра но палеше и вьрвеше.на др. ден смяна на ролка, ремьк и опит за старт. да ама не.нема компресия.при свалянето на главата се оказа че всички клапани са чукнати сьвсем леко/но достатьчно зада непали/.всички клапани ги спасих паснаха отлично,стружка на главата,и преди два часа я запалих от пьрвия пьт като завьртя/на газ/ работи перфектно.та несьм много сьгласен сьс това че фероза неудара клапани.

Коментар

Какъв е извода - търсете си дебели гарнитури
                          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнение
                            онзи ден ми се счупи ролката/обтягащата/ прибрах се 150км.без ролка.на два пьти я гасих и палих по време на пьтя.и двата пьти удараше контра но палеше и вьрвеше.на др. ден смяна на ролка, ремьк и опит за старт. да ама не.нема компресия.при свалянето на главата се оказа че всички клапани са чукнати съвсем леко/но достатъчно за да не пали.всички клапани ги спасих паснаха отлично,стружка на главата,и преди два часа я запалих от първия път като завьртя/на газ/ работи перфектно.та не съм много съгласен със това че фероза не удари клапани.
                            Еи тва искам да го видя с очите си!!!!Как кара 150 км. без ролка и ремъка не ти превъртя че колата продължаваше да работи!
                            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                              Еи тва искам да го видя с очите си!!!!Как кара 150 км. без ролка и ремъка не ти превъртя че колата продължаваше да работи!

Магия братле, магия. На коледа стават чудеса А само как изправя клапани колегата и ги пасва
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

има хора които го видяха сьс очите си.не сьм си решил току така да пишем разни измислици.които неиска да невярва.просто споделям това което ми се е случило.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X