Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинова помпа или нещо друго?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинова помпа или нещо друго?

Не съм много вещ в тия неща, Спа. Така, както казваш ще да е...
    Аз, затова и мразя бензиновите мотори със купищата им сензори и джунджурии...
    Странно е, че вместо да ги опростяват, с времето все повече глупави системи и датчици им измислят. Друго си е дизела, пък ако ще и с четири умни дюзи да е...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Не съм много вещ в тия неща, Спа. Така, както казваш ще да е...
      Аз, затова и мразя бензиновите мотори със купищата им сензори и джунджурии...
      Странно е, че вместо да ги опростяват, с времето все повече глупави системи и датчици им измислят. Друго си е дизела, пък ако ще и с четири умни дюзи да е...
      Че тя ферозата, особено във варианта без EGR, има абсолютния минимум датчици за електронен инжекцион. От там надолу - няма на къде.

А и говориш така, щото не си брал ядове с дизел. Сигурно поне половината ми бели косми са в резултат на заигравки с такова, от най-простия вид, без нито един датчик и изцяло с механична помпа BOSCH. Конкретното возило беше на възраст, приблизително на каквато са ни ферозите, с възможно най-най простата дизелова система въобще. Архаичен атмосферен предкамерен дизел.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да не говорим пък за по-съвременните дизели ... ама 'айде ще мълча, не му е тука мястото
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Май не се изказах добре.Като клапанче имам предвид над изходящия край на помпата има едно с пластмасово капаче и като смакнеш капачето има болче.То какво е?
          А за катализатора , точно имам на предвид катализатора на изгорелите газове.
          Мартин Димитров
          УАЗ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X