Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До каква скорост може да карам Ферозката на 4Н

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До каква скорост може да карам Ферозката на 4Н

Разбрахме те колега много точно. Дискусията тръгна в друга посока и за това постанх хондата не съм я сравнявал въобще по темата.
    Иначе разсъжденията с фланци на парт тайм да изравнявате обороти в радиуси ми звучи като на Добри темата за диференциал с тресчотки и вериги

Коментар

Сметнах го по радиусите и пътят който изминават гумите - няма разлика.Изтрийте постовете.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Здравейте колеги!

Колегата Р. Якимов е прав. Каквито и фланци да се слагат положението не може да се промени. Предните колела изминават в завой винаги по-голям път от задните. Не съм експерт по автомобилите, но съм правил доста проби с Ферозата. Тя няма междинен диференциал. Може да се кара сравнително бързо на прав равен участък с 4h но до там. Проблемите идват когато дойде завой. Получава се усилие. Например ако я спускате по надолнище на свободна с 2 км/ч на 4h и завиете, машината спира. Ако се кара по заледен участък с 30 и влезете в завой с малко газ се получава пълзгане на предните или и на четирите колела, кето с по-голяма скорост си е доста опасно. Ако влезете в кален път с дълбоки коловози на 4h без хубави гуми, излизането от там си е премеждие. Ето защо смятам, че 4h трябва да се включва само тогава, когато наистина се налага. И върши страхотна работа, но не и за постоянно каране.

Коментар

Ех, колега, ако не включваш 4х4 на хлъзгаво, кога го включваш

А за излизане от коловоз си има техника
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от thristov Преглед на мнение
            Ето защо смятам, че 4h трябва да се включва само тогава, когато наистина се налага. И върши страхотна работа, но не и за постоянно каране.
            Горе-долу това пише на шофьорската врата
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X