Здравейте колеги, ако на някой му се намира главен лист за фероза, моля да пише,благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Счупен главен лист на ресора?
Свий
X
-
От: Счупен главен лист на ресиора???
само на десния ресор ми е счупен главния лист и той ми трябва и по възможност до довечера ми кажи понеже утре ще ходя да приспособявам жуков ресор имам уговорка но оригинален си е по добре та затова ти казвам че ще е добре до довечера да знам дали ги имаш,цена и тн благодаря предварително
Коментар
-
За имане ги имам, въпросът е къде са. Със сигурност ще ми трябват най-малко 1-2 дни за да успея да се организирам да отида да ги търся. Намеря ли ги мога да ги дам/пратя веднага. В София са. Ако си някъде в София мога и да ги докарам.
За цената - кажи каква те устойва. За да не е "гола" офертат да започнем с 30 лева за двата. Отворен съм за предложения и коментари.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
От: Счупен главен лист на ресьора???
добре цената ме устройва ама утре един приятел ще идва до софия (от добрич) и ще ме улесни много ако му ги дадеш на него ако ли не незнам как да стане в смисал че имам хора в софия и ще им ги дадеш на тях че те ще ми ги докарат на мен или пратят или пратиш най добре ако не е пр утре ама кажи незнам
Коментар
-
От: Счупен главен лист на ресора?
И нам ен ми се счупи главния лист. Отидох в един магазин за ресьори и ми изрязаха същия лист . Не помня цената на листа. Взех по още един допълнителен лист да подложа под основния и работата стана с 1 шпринговане не са мръднали и возиията си е добре. Листа беше турски до колкото помня.
Коментар
-
От: Счупен главен лист на ресора?
Самият лист не е скъп. Нещо от порядъка на 20 лева мисля, че беше соманата. Скъпа е обработката за да "дойде" точно за Ферозата. В София това удоволствие е от 100 до 150 лева на основен лист. Обясниха ми, че зависело колко е "сложен" за правене.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Колега ако случайно си ги намерил,цъкни некоя снимка да се види кой модел са.Евентуално може да те отърва от тях.Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеЗа имане ги имам, въпросът е къде са. Със сигурност ще ми трябват най-малко 1-2 дни за да успея да се организирам да отида да ги търся. Намеря ли ги мога да ги дам/пратя веднага. В София са. Ако си някъде в София мога и да ги докарам.
За цената - кажи каква те устойва. За да не е "гола" офертат да започнем с 30 лева за двата. Отворен съм за предложения и коментари.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар