Да, имам. Мисля че два, но не помня от колко листов пакет. Тампоните им са скапани и ще трябват нови задължително. Втулките се бяха сраснали с болтовете и се наложи рязане.
само на десния ресор ми е счупен главния лист и той ми трябва и по възможност до довечера ми кажи понеже утре ще ходя да приспособявам жуков ресор имам уговорка но оригинален си е по добре та затова ти казвам че ще е добре до довечера да знам дали ги имаш,цена и тн благодаря предварително
За имане ги имам, въпросът е къде са. Със сигурност ще ми трябват най-малко 1-2 дни за да успея да се организирам да отида да ги търся. Намеря ли ги мога да ги дам/пратя веднага. В София са. Ако си някъде в София мога и да ги докарам.
За цената - кажи каква те устойва. За да не е "гола" офертат да започнем с 30 лева за двата. Отворен съм за предложения и коментари.
добре цената ме устройва ама утре един приятел ще идва до софия (от добрич) и ще ме улесни много ако му ги дадеш на него ако ли не незнам как да стане в смисал че имам хора в софия и ще им ги дадеш на тях че те ще ми ги докарат на мен или пратят или пратиш най добре ако не е пр утре ама кажи незнам
Колега продаде ли ресорите,че имам интерес,защото мойте са различни.Единият е с 3 а другия с 4 листа,даже в единият пакет има счупен лист не основен и жипа стои леко климнал.
И нам ен ми се счупи главния лист. Отидох в един магазин за ресьори и ми изрязаха същия лист . Не помня цената на листа. Взех по още един допълнителен лист да подложа под основния и работата стана с 1 шпринговане не са мръднали и возиията си е добре. Листа беше турски до колкото помня.
Самият лист не е скъп. Нещо от порядъка на 20 лева мисля, че беше соманата. Скъпа е обработката за да "дойде" точно за Ферозата. В София това удоволствие е от 100 до 150 лева на основен лист. Обясниха ми, че зависело колко е "сложен" за правене.
За имане ги имам, въпросът е къде са. Със сигурност ще ми трябват най-малко 1-2 дни за да успея да се организирам да отида да ги търся. Намеря ли ги мога да ги дам/пратя веднага. В София са. Ако си някъде в София мога и да ги докарам.
За цената - кажи каква те устойва. За да не е "гола" офертат да започнем с 30 лева за двата. Отворен съм за предложения и коментари.
Колега ако случайно си ги намерил,цъкни некоя снимка да се види кой модел са.Евентуално може да те отърва от тях.
Да, намерих ги, в гаража са. При първа възможност ще ги снимам. Единият пакет е разглобен, другия е цял. Със сигурност в разглобеният пакет един лист беше счупен, основните са здрави и двата.
Коментар