Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупен главен лист на ресора?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупен главен лист на ресора?

Здравейте колеги, ако на някой му се намира главен лист за фероза, моля да пише,благодаря предварително

От: Счупен главен лист на ресиора???

Да, имам. Мисля че два, но не помня от колко листов пакет. Тампоните им са скапани и ще трябват нови задължително. Втулките се бяха сраснали с болтовете и се наложи рязане.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

какво ще им тарсиш 0898768629 пламен

Коментар

Ще ги потърся за да съм сигурен и да не говоря на изуст, и ще отговоря. И двата ли ти трябват и колко спешно?
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

само на десния ресор ми е счупен главния лист и той ми трябва и по възможност до довечера ми кажи понеже утре ще ходя да приспособявам жуков ресор имам уговорка но оригинален си е по добре та затова ти казвам че ще е добре до довечера да знам дали ги имаш,цена и тн благодаря предварително

Коментар

За имане ги имам, въпросът е къде са. Със сигурност ще ми трябват най-малко 1-2 дни за да успея да се организирам да отида да ги търся. Намеря ли ги мога да ги дам/пратя веднага. В София са. Ако си някъде в София мога и да ги докарам.
            За цената - кажи каква те устойва. За да не е "гола" офертат да започнем с 30 лева за двата. Отворен съм за предложения и коментари.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

От: Счупен главен лист на ресьора???

добре цената ме устройва ама утре един приятел ще идва до софия (от добрич) и ще ме улесни много ако му ги дадеш на него ако ли не незнам как да стане в смисал че имам хора в софия и ще им ги дадеш на тях че те ще ми ги докарат на мен или пратят или пратиш най добре ако не е пр утре ама кажи незнам

Коментар

Съжелявам, но в работно време няма как да се организирам да ги потърся и дам на човека днес. Ще говоря с брат ми дали може да ги потърси.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Колега продаде ли ресорите,че имам интерес,защото мойте са различни.Единият е с 3 а другия с 4 листа,даже в единият пакет има счупен лист не основен и жипа стои леко климнал.

Коментар

Не, не са продадени. Не помня с колко листа бяха пакетите. В единия пакет също имаше счупен лист, ако не се лъжа втория по ред след основния.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

От: Счупен главен лист на ресора?

И нам ен ми се счупи главния лист. Отидох в един магазин за ресьори и ми изрязаха същия лист . Не помня цената на листа. Взех по още един допълнителен лист да подложа под основния и работата стана с 1 шпринговане не са мръднали и возиията си е добре. Листа беше турски до колкото помня.

Коментар

Самият лист не е скъп. Нещо от порядъка на 20 лева мисля, че беше соманата. Скъпа е обработката за да "дойде" точно за Ферозата. В София това удоволствие е от 100 до 150 лева на основен лист. Обясниха ми, че зависело колко е "сложен" за правене.
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          За имане ги имам, въпросът е къде са. Със сигурност ще ми трябват най-малко 1-2 дни за да успея да се организирам да отида да ги търся. Намеря ли ги мога да ги дам/пратя веднага. В София са. Ако си някъде в София мога и да ги докарам.
                          За цената - кажи каква те устойва. За да не е "гола" офертат да започнем с 30 лева за двата. Отворен съм за предложения и коментари.
                          Колега ако случайно си ги намерил,цъкни некоя снимка да се види кой модел са.Евентуално може да те отърва от тях.

Коментар

Да, намерих ги, в гаража са. При първа възможност ще ги снимам. Единият пакет е разглобен, другия е цял. Със сигурност в разглобеният пакет един лист беше счупен, основните са здрави и двата.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Ето няколко снимки на двата пакета. Единия пакет е цял, на другия липсват най-долния лист (обратния), а този преди него е счупен.
                              Прикачени файлове
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X