здравейте,съединителя на моята фероза отделя много горе,четох и единственото което разбрах е че някаде имало болт с който мога да оправя проблема с съединителя.някой може ли да ме насочи каде точно се намира
Благоря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединителят отделя горе
Свий
X
-
От: Съединителят отделя горе
Май не е болт,а една шайба,която законтря кожуха на жилото,там където влиза в купето.Пробвай,реглаж,но е много вероятно колегата,да излезе прав и да ти трябва нов съединител.
ПП.напиши от къде си,така,ако не се оправиш сам,ще те насочим,кой може да помогне.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Колегите ти казаха - опитай да регулираш. Ако после започне да буксува - чак тогава мисли за нов. Сменя се не особено трудно, като имаме в предвид че скоростите със все раздатката тежат толкова че се вдигат от сам човек, при това кльощав.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Именно. Вероатно са към 50 кила. А помощника за свалянето и качването ми беше транспалетна количка.Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеСпарки, ти ли си кльощавия - вдигал сам скорости
?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Мисля, че на жилото има пластина, която трябва да се монтира на правилното място, за да може след това финият реглаж да е ефективен.Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
пластината е в крайно положение и кожуха стои хлабаво. в смисъл се едно жилото е по дълго от кожуха, и за това няма как да се опъне. а знам че по принцип износения съединител отделя горе....не знам дали при скоростната кутия няма възможност за регулиране.
Коментар
-
Няма!Първоначално публикуван от trifon1 Преглед на мнениепластината е в крайно положение и кожуха стои хлабаво. в смисъл се едно жилото е по дълго от кожуха, и за това няма как да се опъне. а знам че по принцип износения съединител отделя горе....не знам дали при скоростната кутия няма възможност за регулиране.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
колега ако все още не си решил проблема мога да ти помогна и ще ти направя реглажаПървоначално публикуван от trifon1 Преглед на мнениепластината е в крайно положение и кожуха стои хлабаво. в смисъл се едно жилото е по дълго от кожуха, и за това няма как да се опъне. а знам че по принцип износения съединител отделя горе....не знам дали при скоростната кутия няма възможност за регулиране.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар