Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете проблем с 4х4 на Feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПОМОГНЕТЕ ПРОБЛЕМ С 4х4 на FEROZA

Първоначално публикуван от vieri9 Преглед на мнение
    В крайна сметка не получих точен отговор на въпроса .
    По начало дистанционната диагностика е нещо като "аборт по телефона", още повече, когато изходната информация е толкова оскъдна. Откъде вие? По-горе колега те попита как така вие на място, като нямало съединител и колата не е в движение?
    Възможно е да има някакви поражения по раздатката, особено ако експериментите на баща ти са включвали повечко каране по асфалта с включено предно. По-точно може да ти отговори някой, който да чуе какво и как вие.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от vieri9 Преглед на мнение
      В крайна сметка не получих точен отговор на въпроса .
      Чавдар ти го е казал добре .. с тази оскъдна и объркана информация толкоз. Но можеш да напишеш от къде си например и някой колега да мине да погледне. Аз също мога да мина .. стига да си в София
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

извинете ме за неточните данни нов съм с джипките и форума.Простете невежеството ми след малко ще огледам пак ситуацията с джипката и ако мога ще кажа конкретни неща.От Шумен съм

Коментар

Колеги начинаещ ферозаджия съм имам проблем със джипката като заключа хъбовете ми върти само едно предно и едно задно, а над 5000 оборота се включва и едно предно, но никога и 4 заедно да въртят нито на бързите нито на бавните, така ли трябва да бъде или има проблем с нея

Коментар

Колега, напиши по-подробно какво се случва и при какви условия, за да получиш смислен отговор. Едно предно и едно задно какво се върти - колело, каре .....
            Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Като я окантаря и моите колела така се въртят и за да задвижа и другото предно въртя волана наляво-надясно ,а за задното давам повечко газ
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от toni_88 Преглед на мнение
                Колеги начинаещ ферозаджия съм имам проблем със джипката като заключа хъбовете ми върти само едно предно и едно задно, а над 5000 оборота се включва и едно предно, но никога и 4 заедно да въртят нито на бързите нито на бавните, така ли трябва да бъде или има проблем с нея
                Колега, всичко е на ред! Не се притеснявай, колата ти е в нормално състояние. Личи си, че нямаш опит с 4х4, но това може да се промени. Почети тук известно време и ще влезеш в час много бързо.
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

никога нема дати се вьртят четерите колела едновременно/само ако си ги заварил/ така е нормално. караи и нема да се плашиш.

Коментар

От: Помогнете проблем с 4х4 на Feroza

На пазара пуснаха нов модел блокажи. Стават за всички автомобили и отпред и отзад.
                    Марка ВЕЖЕН! За монтаж не се разглобява дифа. Бърка се през пробката!
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                      На пазара пуснаха нов модел блокажи. Стават за всички автомобили и отпред и отзад.
                      И следва:
                      - Кой е най-подходящ за Фероза? Карам я предимно градско и малко по черно.
                      - Кой да избера - Ф2.5, Ф3.25, Ф4, или Ф5?
                      - Точи ли се маслото при монтаж, след това трябва ли добавка за да пази блокажа от износване?
                      - Блокирал Блокаж "Вежен" Ф5, как да го изключа, много носи на сняг?!?

Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                        Без фото не се признава,дай да видим кое що?
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X