Здравейте, тъп ми е въпросът, но съм нов собственик на фероза 1,6, 16V. купих я с незахваната задна седалка, цяла. отпред е с болтове, но отзад на седалката има кука някаква и една планка. колкото и да гледам, не виждам как би се хванало за пода на колата, а е важно. като ударя рязко спирачки и возя дъщеря ми на 4г...... моля някой да прати фото как точно цялата задна седалка е хваната отзад за пода. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
захващане на задна седалка
Свий
X
-
От: захващане на задна седалка
Задните седалки са два вида - с цяла облегалка и разделена на две. Видах, че си писал, че е с цяла, предполагам за това става дума.
При тези с цялата облегалка на пода има една планка с ухо в което се "заключва" куката на седалката. Планката е доста дебело желязо, поне 3-4 мм хванато с два юнашки болта за пода. Не е нещо, което може да пропуснеш да видиш. Вероятно тази планка липсва.
При мен са правени доработики заради газовата и задната седалка е местена. Захващането няма много общо с оригинала и не е подходящо за мостра. Ако искаш все пак мога да го снимам.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
-
Колега , моята е с цяла седалка захваната с два болта отпред . Аотзад несе държи с нищо , но има някакви ремаци на облегалката които битрябвало да се захващат за пода но примене заради газовата липсват неща . Импровизирай с нещо просто и практично .
Коментар
-
Извинявам се за забавянето. Черната планка с ухото по принцип е хваната директно за пода с двата жълти болта. При мен има заварена допълнителна планка за да се измести 10-тина см напред цялата седалка. Това е модификацията. На последната снимка е механизмът на седалката за заключване.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар