Обява

Свий
Няма добавени обяви.

захващане на задна седалка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• захващане на задна седалка

Здравейте, тъп ми е въпросът, но съм нов собственик на фероза 1,6, 16V. купих я с незахваната задна седалка, цяла. отпред е с болтове, но отзад на седалката има кука някаква и една планка. колкото и да гледам, не виждам как би се хванало за пода на колата, а е важно. като ударя рязко спирачки и возя дъщеря ми на 4г...... моля някой да прати фото как точно цялата задна седалка е хваната отзад за пода. Благодаря предварително.

От: захващане на задна седалка

Задните седалки са два вида - с цяла облегалка и разделена на две. Видах, че си писал, че е с цяла, предполагам за това става дума.

При тези с цялата облегалка на пода има една планка с ухо в което се "заключва" куката на седалката. Планката е доста дебело желязо, поне 3-4 мм хванато с два юнашки болта за пода. Не е нещо, което може да пропуснеш да видиш. Вероятно тази планка липсва.

При мен са правени доработики заради газовата и задната седалка е местена. Захващането няма много общо с оригинала и не е подходящо за мостра. Ако искаш все пак мога да го снимам.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Ще съм ти благодарен, поне за да видя как изглежда, нямам нищо такова и не виждам и дупки за болтове. не е доработка, щото предните болтове са си там. ако някой друг има Фероза с цяла седалка, не 2 отделни отзад, моля нека прати снимка.

Коментар

Колега , моята е с цяла седалка захваната с два болта отпред . Аотзад несе държи с нищо , но има някакви ремаци на облегалката които битрябвало да се захващат за пода но примене заради газовата липсват неща . Импровизирай с нещо просто и практично .

Коментар

Колега .. утре ще снимам и ще ти покажа.
          Георги Танев (0+)
          Land Rover Discovery 1 300 TDi
          Land Rover Club Bulgaria
          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

И, дори да я оправиш, пак връзвай детето с колан! Успех!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Колега Жоро Танев, моля снимай захващането. Благодаря предварително, а за детето, разбира се , че го връзвам, когато го возя де

Коментар

Извинявам се за забавянето. Черната планка с ухото по принцип е хваната директно за пода с двата жълти болта. При мен има заварена допълнителна планка за да се измести 10-тина см напред цялата седалка. Това е модификацията. На последната снимка е механизмът на седалката за заключване.
                Прикачени файлове
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Ванка благодаря, че ме изпревари .. аз щях да се забавя повече, а колегата от горе молеше за снимки.
                  Георги Танев (0+)
                  Land Rover Discovery 1 300 TDi
                  Land Rover Club Bulgaria
                  0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Много благодаря колеги, ще направя такава планка. нещо такова ми се въртеше, но ще си изрежа и ще си заваря. пак благодаря

Коментар

За всеки случай вземи снимки и на Фероза с двойна задна седалка. Може твоята да е била с двойна, в последствие сменена с единична и за това да не се връзва заключването.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X