Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся хъбове за кия ръчни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: търся хъбове за кия ръчни

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
    Всичко това е сериозно, но въпросът ми все още не е намерил отговор - вероятно не защото съм тъп, все пак съм специалист, доктор на науките.
    Та въпросът ми конкретно е: до преди 2 години колата ми КИа Спортидж - бе с вакумни хъбове. Преди същите тия две години в сервиз ми ги смениха с инерционни - та конкретно на мястото на перчатките (тресчотките) от инерционните хъбове трябва да се сложи шайбата или не.
    Здравейте колега,
    Щом са инерционни означава че са сменени и главини, а това предполага монтаж и на тази шайба! В оригиналната окомплектовка на хъбовете вече я има тази шайба! Просто при монтажа на хъбове AVM махнете оригиналната шайба и слажете тази която е в комплекта с хъбовете.

P.S. Вчера ми се обади клиент /може и вие да сте бил/ който ми сподели горчивият път по който е тръгнал: замяната на вакумни хъбове с инерционни! Стойността на всичко с монтажа му излязло 1000лв! Изумен съм как е възможно при толкова много писано в тези форуми, при тези усилия които ние полагаме за обучението на клиента, при тези ниски цени, които се стараем да подържаме за този качествен продукт AVM, да има все още хора които предпочитат трънака пред добре отъпкания път!
    Нищо лично колега!

Поздрави
    Димитър Лазаров
    www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
    тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
      Има ли разлика в цената на 460 и 460к?
      Здравейте колега,

Комплекта 460 заменящ оригинални вакумни струва 379,57лв с ДДС
      Комплекта 460К заменящ оригинални инерционни струва 421,77лв с ДДС

Поздрави
      Димитър Лазаров
      www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
      тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
        Здравейте колега,
        Щом са инерционни означава че са сменени и главини, а това предполага монтаж и на тази шайба! В оригиналната окомплектовка на хъбовете вече я има тази шайба! Просто при монтажа на хъбове AVM махнете оригиналната шайба и слажете тази която е в комплекта с хъбовете.

P.S. Вчера ми се обади клиент /може и вие да сте бил/ който ми сподели горчивият път по който е тръгнал: замяната на вакумни хъбове с инерционни! Стойността на всичко с монтажа му излязло 1000лв! Изумен съм как е възможно при толкова много писано в тези форуми, при тези усилия които ние полагаме за обучението на клиента, при тези ниски цени, които се стараем да подържаме за този качествен продукт AVM, да има все още хора които предпочитат трънака пред добре отъпкания път!
        Нищо лично колега!

Поздрави
        Димитър Лазаров
        Благодарности за полезната и компетентна информация!!!!

Коментар

Жертвата съм аз - да.
          Но когато ми се случваха тези случки не знаех, че има такъв форум.
          Оказа се, че тогава в София не знаеха по сервизите какво е хъб или не искаха да знаят. В сервиза на кия - в същия тоя град-София ме отсвириха сякаш ги мола да ми я правят без пари - "била много стара".
          Намерих ВРЪЗКИ забележете да ме вземат в сервиза на кия в Пловдив и човека ми предложи да ги смени с инерционни.
          Никой, ама никой не ме е изнудвал - тогава и 2000 да беше казал щях да се съглася, толкоз се бях отчаял от ходене „простете боксуване" по мъките.
          Иначе не мога да си изкривя душата - колегите от Гладиатор коректно ми предложиха да сменят сгрешения комплект хъбове с верен. Хъбовете са изпратени вчера към 17.30 часа към Вас колеги и благодаря предварително!!!
          Няма! Свършиха.

Коментар

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
            Жертвата съм аз - да.
            Но когато ми се случваха тези случки не знаех, че има такъв форум.
            Оказа се, че тогава в София не знаеха по сервизите какво е хъб или не искаха да знаят. В сервиза на кия - в същия тоя град-София ме отсвириха сякаш ги мола да ми я правят без пари - "била много стара".
            Намерих ВРЪЗКИ забележете да ме вземат в сервиза на кия в Пловдив и човека ми предложи да ги смени с инерционни.
            Никой, ама никой не ме е изнудвал - тогава и 2000 да беше казал щях да се съглася, толкоз се бях отчаял от ходене „простете боксуване" по мъките.
            Иначе не мога да си изкривя душата - колегите от Гладиатор коректно ми предложиха да сменят сгрешения комплект хъбове с верен. Хъбовете са изпратени вчера към 17.30 часа към Вас колеги и благодаря предварително!!!
            Би ли споделил, за кой сервиз в Софето иде реч. Та да си затвърдя убежденията.

Коментар

Явно става въпрос за този на официалния вносител... Щом са го отсвирили, че колата е стара...

Коментар

Как кой - оригиналния на кия разбира се.
                То кви истории за сервизи имам - като плевенската трагедия, ама не това е важното - по-важно е, че отново се появява тенденцията като в соца в сервиза да сме като просяци, нищо, че си плащаме.
                Няма! Свършиха.

Коментар

Явно е, че пичовете от официалния сервиз са много богати, след като поддържат безбожни цени за частите, които продават и не се занимават с коли дето имат повече части за сменяне, т.е. по-старите. Слава богу в софия почна да има магазини за части за кия заради това.
                  Или е по-удобно да земеш повече пари от "нов" собственик дето знае само къде се сипва бензина, отколкото от препатил грешник като мене дето е почнал да знае къде какви части или агрегати трябва да се сменят.
                  Няма! Свършиха.

Коментар

Благодаря колеги от ГЛАДИАТОР.
                    Няма! Свършиха.

Коментар

Относно сервизите за КИА и във Варна е същото.ДОКТОРИТЕ искат винаги номер на рама и не ги интересува какъв ти е проблема като , че ли номера щи ми оправи колата , която не си знае бройката на майсторите и кой какво е правил по нея и как я побългарявал , че да му излезе по евтин ремонта.Криза е еей,а тея в сервизите дигат цените безбожно.Та ако не си помагаме със савети и не обсъждаме неволите давай да ги продаваме таралясниците ,а?Пък на тея перачници на пари да им спрем тока.

Коментар

ха де ха де
                        Няма! Свършиха.

Коментар

Първоначално публикуван от cancel Преглед на мнение
                          Ами вкючвай ги преди да влезеш в калта ..И няма да има нужда да се каляш след това .Аз така правя ..
                          искам да попитам като сте си сложили тези ръчни хъбове те стават ли и за по старият модел на киа от 1997 и каква им е цената. Магазинът къде се намира аз съм станоев чакам отговори.

Коментар

Първоначално публикуван от станоев Преглед на мнение
                            искам да попитам като сте си сложили тези ръчни хъбове те стават ли и за по старият модел на киа от 1997 и каква им е цената. Магазинът къде се намира аз съм станоев чакам отговори.
                            Прочети първа страница от темата,там са отговорите...

Коментар

Първоначално публикуван от станоев Преглед на мнение
                              Аз ги сложих на такъв модел - бензин 128 к.с, производство 1997 год. с инерционни хъбове. Тествах ги в кал, топящ се сняг и сняг. Нямат проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                                Прочети първа страница от темата,там са отговорите...
                                Поръчваш ги в "Гладиатор" - Пловдив и ти ги доставят. Коректни са. Във форума имат дадени телефони за връзка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X