Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся хъбове за кия ръчни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся хъбове за кия ръчни

някой ако знае нещо да помага моля ви!
    казаха ми че в Пловдив в магазин "Гладиатор" има но не знам нито тел. нито някъкъв сайт или по добре ако знаете във Варна къде продават такива ръчни хъбове помагайте много ще съм благодарен. а КИЯ та е с автоматични хъбове в момента но се изрониха чоповете и за това искам да си сложе ръчни

До: търся хъбове за кия ръчни

Здравейте,

Случайно видях Вашия пост, но с радост мога да Ви съдействам.

Gladiator Offroad-Technik
    тел. 032 277999
    факс 032 277990
    мобилен 0888 524330
    e-mail: d.lazarov@offroad24.bg
    www.offroad24.bg
    лице за контакт: Димитър Лазаров

Свържете се с колегата ми и той ще Ви изпрати главините за свободен ход веднага.

С поздрав
    Ал. Ковачев

Коментар

много благодаря за помоща!

Коментар

Колега сложи ли си ръчните хъбове? Как е дай информация.

Коментар

перфектни са вече съм ги изпробвал нямат грешка и в кал и на сняг няма проблеми единственото неудобство е когато не си ги включил и почне да боксува трябва да слижаш да ги включваш обаждайсе на тел. по горе който е написан и вземай те са вечни

Коментар

И аз си сложих. Марка "AVM". Пробвах ги в кал и топящ се сняг. Няма проблеми!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Nikkolay Преглед на мнение
              перфектни са вече съм ги изпробвал нямат грешка и в кал и на сняг няма проблеми единственото неудобство е когато не си ги включил и почне да боксува трябва да слижаш да ги включваш обаждайсе на тел. по горе който е написан и вземай те са вечни
              Ами вкючвай ги преди да влезеш в калта ..И няма да има нужда да се каляш след това .Аз така правя ..
              Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Включват се преди препядствието. Успех!!!!!!!!

Коментар

Я да питаме специалистите: За единия модел хъбове като сложиш ръчни трябвало втулка, а за другия - не.
                  Та въпроса е - аз като съм бил с вакумни, които по-късно са сменени с механични, когато ще слагам ръчни трябва ли да взема тия допълнителни втулки или не?
                  Няма! Свършиха.

Коментар

Ако са ти сменени и главините-да.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Е а как дя позная това - сменени или не?
                      Няма! Свършиха.

Коментар

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
                        Е а как дя позная това - сменени или не?
                        Уважаеми колеги,
                        Едно разяснение!
                        Всеки път когато продаваме хъбове ни се налага да задаваме един въпрос! Оригинално колата с вакумни хъбове ли е или с инерционни?

Ще се опитам да обясня за какво става въпрос!
                        Хъбовете са един вид и са с арт. № 460, но когато оригиналния хъб е бил инерционен, арт. № става 460К и към комплекта хъбове са добавени и две втулка! Те приличат повече на дебели шайби и компенсират разликата в двата вида главини.
                        Ако автомобила е бил с вакумни хъбове, то комплекта е №460.
                        Как се разпознават двата типа?
                        Най лесно и без каквото и да е разглобяване - завъртате едно от предни колелета и поглеждате отзад на главината дали влизат PVC маркучи, също така до двигателя от ляво дали има вакумен клапан! Ако едно от тези две неща ги видите значи автомобила е с вакумни главини! Дано да съм бил полезен!

Поздрави!
                        Димитър Лазаров

P.S. Ако все пак не сте сигурни по-добре поръчайте 460K и при разглобяването ще се разбере дали ви е необходима тази шайба или не!
                        www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
                        тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Супер полезна информация не само за нуждаещите се в момента ,а за всички,за което благодарим!

Коментар

Всичко това е сериозно, но въпросът ми все още не е намерил отговор - вероятно не защото съм тъп, все пак съм специалист, доктор на науките.
                            Та въпросът ми конкретно е: до преди 2 години колата ми КИа Спортидж - бе с вакумни хъбове. Преди същите тия две години в сервиз ми ги смениха с инерционни - та конкретно на мястото на перчатките (тресчотките) от инерционните хъбове трябва да се сложи шайбата или не.
                            Няма! Свършиха.

Коментар

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
                              Уважаеми колеги,
                              Едно разяснение!
                              Всеки път когато продаваме хъбове ни се налага да задаваме един въпрос! Оригинално колата с вакумни хъбове ли е или с инерционни?

Ще се опитам да обясня за какво става въпрос!
                              Хъбовете са един вид и са с арт. № 460, но когато оригиналния хъб е бил инерционен, арт. № става 460К и към комплекта хъбове са добавени и две втулка! Те приличат повече на дебели шайби и компенсират разликата в двата вида главини.
                              Ако автомобила е бил с вакумни хъбове, то комплекта е №460.
                              Как се разпознават двата типа?
                              Най лесно и без каквото и да е разглобяване - завъртате едно от предни колелета и поглеждате отзад на главината дали влизат PVC маркучи, също така до двигателя от ляво дали има вакумен клапан! Ако едно от тези две неща ги видите значи автомобила е с вакумни главини! Дано да съм бил полезен!

Поздрави!
                              Димитър Лазаров

P.S. Ако все пак не сте сигурни по-добре поръчайте 460K и при разглобяването ще се разбере дали ви е необходима тази шайба или не!
                              Има ли разлика в цената на 460 и 460к?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X