Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неработещи хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неработещи хьбове

Първоначално публикуван от Nikkolay Преглед на мнение
    извинявайте колеги!
    искам да попитам някой знаели как мога да си купя ръчни хъбове за КИЯ казаха ми че в магазин Гладиатор в Пловдив имало но как да се свържа с този магазин или някъде в Варна защото аз съм от там
    Отиди в сервиза или на АлексМоторс, горе по Виннишкия път вляво, между отбивката за Трака и отбивката за Винница, или при Геро във двора на новия хлебозавод.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: неработещи хьбове

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
      А дане би от скоростната кутия да е проблема??? и искам да си изясня автоматичните също ли си имат "казанче" като вакумните? и въобще дали си приличат че бая се озадачих с вакумни,автоматични....че и ръчните уж им схванах метода и принцип на поставяне,и работа
      Колега, какво казанче, при вакуумно задвижване. Едни маркучи вентил и разклонител. Казанчета би имало при хидравлично задвижване.
      Аз съм със вакуумни (Спортдж 2000г ТДИ 2000см2) и нямам никакви проблеми (за сега).

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Колега, какво казанче, при вакуумно задвижване. Едни маркучи вентил и разклонител. Казанчета би имало при хидравлично задвижване.
        Аз съм със вакуумни (Спортдж 2000г ТДИ 2000см2) и нямам никакви проблеми (за сега).
        Бензиновите имат вакуумно казанче.С клапан.Може и той да е фирясъл...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Бензиновите имат вакуумно казанче.С клапан.Може и той да е фирясъл...
          Явно съм много тъп, ама да попитам: каква му е ролята на това казанче?
          При дизела си има помра, работеща като работи двигателя.
          При бензиновите си има места с вакуум, като работи двигателя.
          Това казанче каква му е задачата?

Коментар

Резервоар.По принцип така се води.Резервоар за вакуум...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              Резервоар.По принцип така се води.Резервоар за вакуум...
              Въздух за оказване на първа помощ на тъщата
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте колеги.
                Поръчал съм си ръчни хъбове, моля за информация как се работи с тях и как се обслужват.. Предварително благодаря!!!

Коментар

От: Неработещи хьбове

Здравейте, имам Kia Sportage 2000 TDi (с вакуумни хъбове). Наскоро сложих ръчни хъбове, защото вакуумните не работеха. Трябва ли да се изключи подаването на вакуум към главините след монтажа на ръчните хъбове?

Коментар

От: Неработещи хъбове

Да.
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Привет колега!
                      Първо да те питам кога ми снима коша Дори газовите ми инжекциони са насъщото място. И аз моята я взех наскоро.
                      И аз имам проблем с единия хъб, но моят не включва напълно. Едно като тракане се получава. Изглежда точно като твоя. При мен има след от заварка на капачката на хъба (отвън ясно си личи). Оста която държи лагерчето за тази муфа според мен не си е на мястото и може би от там се появяват проблемите при мен. Баща ми с 2ката дизел си смени хъбовете с ръчни, защото при него бяха изкормени нацяло. Малко проверка преди монтажа (тия китайци май като са по-гладни я ядат тази грес или им е кът). Взехме решение ръчните и автоматичните след зимата да ги отваряме за профилактика, почистване на вода ако случайно е влязла и смазване наново. Би трябвало да им е достатъчно.
                      И един въпрос. Колко газ харчи твоята? Аз още си настройвам газовото, но по последна бутилка докарах до 14,5л.

Коментар

Благодаря,колега за информацията.
                        А изключването как става-механично или се откача някаква букса на реле?
                        проследявам маркуча които е подавал вакуум и тои стига до метално казанче,което е свързано със спирачната помпа /не виждам никакви ел.кабели/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X