Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло в охладителната течност

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2020-06-30-10-39-40-770_com.android.chrome.jpg
Прегледи:205
Размер:188.8 КБ
ID:6618832

    Коментар


    • #17
      Благодаря ти много колега.Ако след почистването на системата проблема остане ще започнем първо от този охладител.Ще пиша като има резултат.

      Коментар


      • petkov_bb
        petkov_bb коментира
        Редактиране на коментар
        От споделено се присъединявам към мнението ,че най вероятно става дума за остатъчно замърсяване (все пак колата не излиза от магазина и е имало "интервенции" през годините). Каране и переодичен контрол (без филмиране).

    • #18
      Колеги днес взех джипа от сервиза. Почистен и промит за сега новините са добри. Момчето каза че според него най-вероятно тези налепи от масло са останали от предишен ремонт.И най-вероятно ремонта е бил точно заради въпросният охладител,за който говорихме.Каза че капака на маслената конзола изглежда като чисто нов все едно ония ден е сложен и най-вероятно е имало някакъв проблем там за да се смени.И като цяло самият мотор изглежда е след ремонт защото е много старателно измит много чист и много ясно се вижда че има силикон по почти всички гарнитури.Но все пак ще видим😁ще го покарам малко и то ще си проличи🤣Другата добра новина е, че задния диференциал се оказа LSD за което мн се радвам. И така всичко хубаво има и край, за другите проблеми ще пиша нови теми за да не ги смесваме в една. Пък то проблеми все си има 🤣

      Коментар


      • #19
        Първоначално публикуван от Mobile'Mania Преглед на мнение
        .И като цяло самият мотор изглежда е след ремонт защото е много старателно измит много чист и много ясно се вижда че има силикон по почти всички гарнитури.
        За силикона не се шашкай, тоя двигател има само две гарнитури,на главата и на капака на клапаните всичко друго е фабрично на силикон.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X