Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем...

Колеги,има ли някой размерите на игленит лагер.
    От къде да поръчам семето га зад него,че ми заявиха доставка 10 дена.
    Същото е и с втулките за паразитни я хебел

Коментар

Забранени са линковете към търговски сайтове, но знам, че втулките за хебела ги поръчах и ги получих на по-следващия ден. Лагерчета и семеринги по същия начин. Сега ми е странно като чета това. Какви поръчки, какви десет дни. Просто въпрос на наличност. Като ги няма в даден сайт(магазин), поръчваш от друг и това е.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

В момента даже втулки не се предлагали,а само цял хебел ми казаха. Пусни на лс.
        Втулките на хебела на място ли ги смени или го сваля

Коментар

Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнение
          Ако са ти спешни втулките за хебела, май ми останаха 2. Ако ги искаш и ги намеря, ще ги подаря.
          Opel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
          Renault RX4 '02 2.0 (Архи)

Коментар

Трябват ми втулки,да.
            А лагерчето ми се иска да намеря размерите му,понеже от фронтерата знам че беше 14 лв,а в сайта за лагери ги купих след по 1,50.
            Семената задната и тя с 10 дена доставка. Чудо

Коментар

В моята тема"Втората джипка от днес ми е КИА" дедо ти Гошо ми качва размера на втулката която замества лагерчето,ако не те мързи се разрови и намери !!Аз лани като сменявах лагерчетата влязох в един оборотен магазин в Перник и срещу 19лв.ми го дадоха на момента!!!И аз се учудвам при толкова много сайтове за части,че някой те кара да чакаш за такова елементарно нещо 10 дни!!!!Потърси в друг сайт!

Коментар

От цялата работа,успях да поръчам предни и задни амортисьори и тампони за стабил щанга,за вторник.

Коментар

Бая се порових в моята тема и намерих размерите на втулката която замества лагерчето,пратена ми от дедо Гошо!Размера до борда на втулката би требвало да е размера на лагерчето!!1

Коментар

Не се лъжете да правите втулки по даден размер!
                    Не се получават нещата.
                    Правилния вариант е да се правят по съответното каре на което ще работят!
                    Просто всяко каре е различно износено от игления лагер,който го е драл там с години.
                    На мен втулките ми дойдоха на размери с десети разлика една спрямо друга!
                    Така,че за всеки шенкел и съответно каре препоръчвам задължително индивидуално мерене и тогава изработка!
                    Желателно е втулките да са от фосфорен бронз,с канали,които се пълнят с медна смазка и се сглобява.

Коментар

Първоначално публикуван от kolovoz1-(Янко Желязков) Преглед на мнение
                      Не се лъжете да правите втулки по даден размер!
                      Не се получават нещата.
                      Правилния вариант е да се правят по съответното каре на което ще работят!
                      Просто всяко каре е различно износено от игления лагер,който го е драл там с години.
                      На мен втулките ми дойдоха на размери с десети разлика една спрямо друга!
                      Така,че за всеки шенкел и съответно каре препоръчвам задължително индивидуално мерене и тогава изработка!
                      Желателно е втулките да са от фосфорен бронз,с канали,които се пълнят с медна смазка и се сглобява.
                      и при мен са на различни размери,моите ги направих от полиамид,незнам колегата със какви хъбове е аз бях с вакуумни и като ги смених с ръчни на двете тръбички сложих по една гресьорка да смазвам втулките.
                      Последно редактирано от Geri75; 01-07-18, 19:55. Причина: Допълнение
                      Цената няма значение,стига да е евтино.

Коментар

С ръчни хъбове съм.
                        За втулката да-аз на Фронтера като правих и качих на струг каретата да ги загладят и после по тях правих вътрешния на втулката.
                        От полиамид не заминават ли бързо втулки те?

Коментар

Правилно си подходил.
                          От фосфорен бронз са моите-държат за сега...

Коментар

С ръчни хъбове съм.
                            За втулката да-аз на Фронтера като правих и качих на струг каретата да ги загладят и после по тях правих вътрешния на втулката.
                            От полиамид не заминават ли бързо втулки те?
                            При последния ремонт, май когато сменях горните носачи ги проверявах,наред ми се видяха,може би като ги правих трябваше да сваля валовете и да им направя по една хромникелова втулка както правих на помпите на кладенеца ми,и тогава да мисля какво да слагам втулки или лагерчета,ама нали се бързаме и така минах само с втулки.П.С.този мой курник с извинение се кара по асфалт и зимата чат-пат се включва двойното,може би затова са читави тези втулки.
                            Цената няма значение,стига да е евтино.

Коментар

Точно когато не е вкл.4х4 не се въртят моите при ремонта на предницата се оказа че не са мръднали,само ги смазах без да сменям лагерчетата а ги имах купени.
                              kia sportage 2000tdi 2001г.
                              reno scenic 1,9dci 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X