По един или друг начин всеки се спасява с ГТПто...,но ми казаха че и да ми беше газовата с документи пак няма как да се направи гтп на газ щото по закон се правели само на горивото с което е произведен автомобила.
По кой закон ? Аз лично такова нормативно изискване не съм срещал .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
По кой закон ? Аз лично такова нормативно изискване не съм срещал .
Явно всеки мери каквото и както си иска,днес специално за това минах през два пункта и ми казаха същото, трябвало да е на бензин.
Но някой ако е минал някъде на газ,късмет.
... Утре отивам в КАТ, на каналите и ще питам там.
Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
Краси
"машината обича Ласка,грижливо гледане и Смазка"
Ебаси и измамниците... първоначален Тех.преглед на газовата варира от 80 до 40 лева,и...кой клъвне...
В Шумен е едно място доколкото знам. Беше 80лв., но масово ходеха в Разград или Търговище и минаваха за 40-50лв., усетиха се и тук го намалиха на 50лв..
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
В Шумен е едно място доколкото знам. Беше 80лв., но масово ходеха в Разград или Търговище и минаваха за 40-50лв., усетиха се и тук го намалиха на 50лв..
Тука в Софето аз ги изброих поне 20и...
Краси
Ебаси и измамниците... първоначален Тех.преглед на газовата варира от 80 до 40 лева,и...кой клъвне...
Вероятно имаш предвид узаконяване на АГУ, събрана и монтирана незнайно къде и как. Прегледът на кола с редовна АГУ с паспорт струва 15-20 кинта горница в сравнение със същата без такава.
Вероятно имаш предвид узаконяване на АГУ, събрана и монтирана незнайно къде и как. Прегледът на кола с редовна АГУ с паспорт струва 15-20 кинта горница в сравнение със същата без такава.
Да де,имам предвид че първоначален ГТП на агу струва между 40 и 80лв. в различните пунктове в Сф.,а паспорт не се изисква от четири години./в моя случай ме карат да си сменя бутилката щото била стара и тн.,а цялата работа е да се усвоят едни 200-300лв.на калпак и толкоз,последващи прегледи и контрол-Никакви!
Краси
В Наредба №32 за периодичните ТП не намирам такова изискване.
И аз не намирам за това ми е интересно на какво основание искат замерването да е конкретно на бензин . В газова уредба се инвестира само и единствено защото горивото е 2 пъти по евтино и се кара основно на газ. Едва ли има луд ей така да си сложи уредбата само да му тежи в колата .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар