Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КИА Соренто - От работен кон до тежкоболен пациент

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КИА Соренто - От работен кон до тежкоболен пациент

АутоБилд ли ги осъдиха и платиха огромна глоба, че са подправили статистиката за най-добър автомобил???
    KIA SORENTO EX 2005, 2,5CRDI MT.

Коментар

Не искам да прибързвам с мнения но от три месеца съм собственик на" корейското недоразумение" Киа Соренто 2008г. 170 коня.Ръжди няма никъде нито пък течове на масла и тем подобни.На магистралата си е истинска фурия без проблем си поддържа 180-190км.Засрамих вече доста марки с имена!От към комфорт и шумоизолация не е добър но за тези пари си е приказка!Работен кон е все още и здрав!За сравнение колегата ми си купи чисто нов Мерцедес GL-270 2008г. ако щете ми вярвайте не остана нещо да не е сменяно по таз колица още в гаранция като беше скоростна кутия колата стоя три месеца в Бургас после комп,гнп,алтернатор, сега пак проблем с двигателя!Купи го за скромните 70 000 лв. и едва ли ще повтори!Това са мои лични наблюдения за 1 брой автомобил Мерцедес и Киа наборчета!Изпробвах Киата на заледен път в Сливенския балкан заедно с Гранд Витара 2008 е нямам думи за поведението на пътя на Киата в пъти по-добро!За тези които са решили да си купуват Киа не се плашете от празни приказки за "тежко болен пациент" просто си отваряйте очите какво купувате!Колите не са това което бяха!Поздрави!
      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Аз да чукна на дърво, освен турбина, друго не съм правил сериозно. Ма тя турбината си е консуматив..... Иначе както каза колегата в предния пост, на магистрала си е пушка, в града също, че и на черно Цялата работа е до късмет, сигурно можеш да уцелиш и дефектен Майбах
        KIA SORENTO EX 2005, 2,5CRDI MT.

Коментар

През моя сервиз вече минаха 2 бр. КИЯ СОРЕНТО 2,5 CRDI едната е внос от Германия а другата от Австрия и на двете толкова зверски бяха задрали коляновите валове че ви е бедна фантазията.А в автоморгите докато се появи мотор за КИЯ СОРЕНТО изчезва със скороста на светлината.И двете бяха на около 150-170000км
          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
          тел. 0898327627
          Радослав

Коментар

Добре,че моята е Италиянка и е още на 90000км.Демек имам още време до зверското задиране на колянов вал.
            Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
            Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Пък ако знаеш колко много Киа Соренто се движат в България, без да им е задрал коляновия вал, ум ше ти зайде. Излиза че са много здрави коли. От стотици такива само две са минали през сервиза ти.

Коментар

Колянов вал не задира просто ей така и едва ли това им е някакъв масов дефект на мотора.
                За да се случи е имало някаква сериозна причина на конкретния екземпляр:най-вероятно дълго каране с некачествено масло,ненавременната му смяна и частично запушване на маслени канали или цедката на маслената помпа!
                Може и да е нямало нужното количество....-може само да се гадае,но да се говори,че мотора на всяко Соренто е с 1/2 живот от този на мотора на Жигули ми се струва несериозно.

Коментар

Моят колянов вал беше счупен на две, а не задрал. И тези приказки за некачествено масло и ненавременна смяна са напълно излишни. И като са толкова качествени коли, защо цената на вторичния пазара е такава? Както винаги ние сме големите разбирачи, а другите са тотални аматьори.

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
                    През моя сервиз вече минаха 2 бр. КИЯ СОРЕНТО 2,5 CRDI едната е внос от Германия а другата от Австрия и на двете толкова зверски бяха задрали коляновите валове че ви е бедна фантазията.А в автоморгите докато се появи мотор за КИЯ СОРЕНТО изчезва със скороста на светлината.И двете бяха на около 150-170000км
                    Последно се дискутираше въпроса на този пост.
                    И за Ваше сведение колега "Ифчо" само преди месец отворихме лек автомобил Фоксваген Поло също със задрал колянов вал и лагери.
                    Причина се оказа именно запушена на около 80% маслоприемна цедка,та затова предположих,че и в горните случаи може да става въпрос за нещо такова.
                    Разбира се не гарантирам,че е от това,като не съм бил там и не съм видял как стоят нещата след разглобяването!

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                      Последно се дискутираше въпроса на този пост.
                      И за Ваше сведение колега "Ифчо" само преди месец отворихме лек автомобил Фоксваген Поло също със задрал колянов вал и лагери.
                      Причина се оказа именно запушена на около 80% маслоприемна цедка,та затова предположих,че и в горните случаи може да става въпрос за нещо такова.
                      Разбира се не гарантирам,че е от това,като не съм бил там и не съм видял как стоят нещата след разглобяването!
                      Колега цедката си беше като нова нямаше задръствания от некачествено масло и за. Сведение цената на която са закупени едната за 500 евро а другата за 750 за лично съм ги купувал.И цената май трябва да ви говори нещо за модела2005г. са и двете.Пробвайте да намерите двигател 2-ра употреба в България цените са от 2000лв нагоре за гол двигател.
                      Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                      тел. 0898327627
                      Радослав

Коментар

Сега се сещам, че при мен идва една за обслужване, току що купена втора употреба. ДВГ чукаше и директно отказах на хората да сменям масла, филтри и т.н ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X