Обява

Свий
Няма добавени обяви.

киа спортидж 2000г тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: киа спортидж 2000г тди

Номера на телефона ми е 0888488757.Ако искаш може да поговорим

Коментар

valio,към края на седмицата ще ти пратя снимки.Устройството е много просто,един болт с резба М6 и една шайба Ф20-25.Затова казвам че ще струва по малко от 5 лв да го направиш.Неправилно сте ме разбрали,аз не искам пари.Между другото с тази джаджа карам вече две зими. тел.о888488757

Коментар

Първоначално публикуван от nik-bg Преглед на мнение
        valio,към края на седмицата ще ти пратя снимки.Устройството е много просто,един болт с резба М6 и една шайба Ф20-25.Затова казвам че ще струва по малко от 5 лв да го направиш.Неправилно сте ме разбрали,аз не искам пари.Между другото с тази джаджа карам вече две зими. тел.о888488757
        ОК. Ще чакам с нетърпение.

Коментар

И аз ще чакам снимките, дано се появят в темата или поне в личните ми съобщения.
          08888 седем шест 888

Коментар

И аз чакам . Говорих с него ,обеща.
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:^621BCB221057AE0B7851564A89F8B50C497CEE5648BFBBC4C5^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
Прегледи:1
Размер:72.8 КБ
ID:5637166Натиснете снимката за да я уголемите

Име:^96B02563FFE9E05D186B843E210395D8294BE620100EECCF19^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
Размер:52.3 КБ
ID:5637167Натиснете снимката за да я уголемите

Име:^23C7FB23BD38DABCA8BD383723140411ADB8A737D9F72CAABC^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
Размер:67.1 КБ
ID:5637168

Хъба се разглобява .Вади се всичко.Гумата за вакума в дъното остава.Прави се резба М6 в центъра на корпуса,навива се болта с дължина на резбата 15мм.Слага се шайба от вътре ,за да има по голяма площ и се сглобява.

Коментар

Общо взето благодаря за информацията която е почти никаква. Ако човек иска да покаже как е направил нещо би го направил стъпка по стъпка. Виждал съм няколко капачки със стърчащи от тях болтове и какво от това. Не ме разбирай погрешно колега, не се заяждам. Ако те мързи да развиеш 6 болта и да снимаш как точно се преправя хъба не си хаби клавиатурата да пишеш каквото и да било.
                08888 седем шест 888

Коментар

Подкрепям колегата ''Yancho "' защото форумите са измислен с цел да се помогне на нуждаещите се

Коментар

Мерси за информацията това дето си пуснал ми е достатъчно да разберъ за какво става въпрос. Само че твойте хъбове са вакумни и вместо вакума да ги издърпва (сега болта ги натиска ) да зацепват. Това е врътка на болта за удобство предполагам (да не слизаш с инструмент в ръка да включиш двойно). Мойте хъбове са автоматични (инерционни) муфата (таралежчето) дето при теб като навиеш болта го избутваш към полуоската при мен е неподвижно и е зацепено към полуоската и се върти на лагер в капачката - при мен заценва между муфата (таралежа) и капачката и няма да стане така.

Коментар

Първоначално публикуван от hamido Преглед на мнение
                      Подкрепям колегата ''Yancho "' защото форумите са измислен с цел да се помогне на нуждаещите се
                      Koлега Yancho съжалявам много,явно тази разработка не е за вас.По добре си купете от магазина.Който може ме разбира

Коментар

nik-bg>к'во стана колега, нямаме ли детайлни снимчици на хъбчетата?Кой знае колко душици ще се зарадват ,ама немаси нищо Господ че помогне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X