къде се намира релето за подгревателните свещи.при директно подаване на ток от акумулатора свещите подгряват.някои ако се интересува как хъбовете се преправят на ръчни за 5лв мога да му покажа.не 400лв
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
киа спортидж 2000г тди
Свий
X
-
От: киа спортидж 2000г тди
Не се правя на интересен, нали?
Ти започна.
Нормално е да се сложат снимки и чертежи, ако е необходимо. И текст с това какво и как си направил.
За пари тук никой не се връзва!
Така е, и ще бъде.
P.S.
Все пак аз ти одобрявам мненията ....
.. може и да не си избрал Модератора.
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от nik-bg Преглед на мнениеКъде се намира релето за подгревателните свещи. При директно подаване на ток от акумулатора свещите подгряват.
Някой, ако се интересува, как хъбовете се преправят на ръчни за 5лв, мога да му покажа. Не за 400лв

Не знам, дали новият колега - адаш е прочел Правилата на форума, но първо - тук се пише на правилен БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!Първоначално публикуван от nik-bg Преглед на мнениеКолега аз не искам пари. Толкова ще струват частите, даже и по малко. Ти щом искаш да се правиш на интересен- не си избрал човека
Изключения се допускат за чуждестранни участници.
Това означава:
Всяко изречение започва с главна буква.
След препинателните знаци точка, запетая, тире се слага интервал... И т.н.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
За хъбовете си има тема, че комай и повече от една. Ако някой се интересува нещо за тях да пита там. Не е редно са се отваря нова тема - тюрлу гювеч.БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
Първоначално публикуван от nik-bg Преглед на мнениекъде се намира релето за подгревателните свещи.при директно подаване на ток от акумулатора свещите подгряват.някои ако се интересува как хъбовете се преправят на ръчни за 5лв мога да му покажа.не 400лв

Чакаме снимки или чертежи как се преправени хъбовете на ръчни.
Коментар
-
Аз поне не съм видял как стават на ръчни.Първоначално публикуван от inp Преглед на мнениеЗа хъбовете си има тема, че комай и повече от една. Ако някой се интересува нещо за тях да пита там. Не е редно са се отваря нова тема - тюрлу гювеч.
Писано е как да се зацепят постоянно, но да играят ролята на ръчни хъбове (т.е. да се включват и изключват при нужда), го няма.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар