От: Не зарежда акулуматора и не работи серво, спирачки (Sorento 2.5 CRDI, 2002)
Абе, тя помпата никога не съм я сменял.
Сега таман е разколачено всичко... да се сменя и помпата. За помпата аз взех решение.
А за перката... чети, счупена е от изплютия ремък.
Виското на вентилатора/перката ... също го сменяме. За виското имам съмнения че не работи и върти постоянно - демек постоянно охлажда. Което е кофти зимата. Както писах колата загрява много бавно. Имам база за сравнение - аз карам същата джипка.
Не е от термостат, там съм свикнал да разбирам кога е за смяна. Ако е само термостат - пускаш я по инерция с 80 км/ч и ако бързо се охлади е 100% термостат. А тук дори и на градско не дига градуси.
Така че: ролка, пистовия ремък, вентилатора с виското, водната помпа.
Колата трябва да я взема утре, днес ме мързеше. Ще ми я оставят пред сервиза.
А ще плащам след 5.01.2015.
П.П. Не вярвам да ме лъжат нещо.
Пък и съм напред с 5-6 крушки.
На тая кола редовно и гори единия габарит, но за се смени се сваля фара.
Не ми се занимава с това (има чалъм в смъкването), а в сервиза на жената ѝ сменят за 2 лв. с крушката и безплатно кафе.
Весели празници!
Първоначално публикуван от siem
Преглед на мнение
Сега таман е разколачено всичко... да се сменя и помпата. За помпата аз взех решение.
А за перката... чети, счупена е от изплютия ремък.
Виското на вентилатора/перката ... също го сменяме. За виското имам съмнения че не работи и върти постоянно - демек постоянно охлажда. Което е кофти зимата. Както писах колата загрява много бавно. Имам база за сравнение - аз карам същата джипка.
Не е от термостат, там съм свикнал да разбирам кога е за смяна. Ако е само термостат - пускаш я по инерция с 80 км/ч и ако бързо се охлади е 100% термостат. А тук дори и на градско не дига градуси.
Така че: ролка, пистовия ремък, вентилатора с виското, водната помпа.
Колата трябва да я взема утре, днес ме мързеше. Ще ми я оставят пред сервиза.
А ще плащам след 5.01.2015.
П.П. Не вярвам да ме лъжат нещо.
Пък и съм напред с 5-6 крушки.
На тая кола редовно и гори единия габарит, но за се смени се сваля фара.
Не ми се занимава с това (има чалъм в смъкването), а в сервиза на жената ѝ сменят за 2 лв. с крушката и безплатно кафе.

Весели празници!
Коментар