Обява
Свий
Няма добавени обяви.
т ърся добър майстор на помпи -дизел киа спортидж 2000г 83коня. Моля помогнете
Свий
X
-
От: т ърся добър майстор на помпи -дизел киа спортидж 2000г 83коня. Моля помогнете
Боби 0895556662 София Ст.град Бистришко шосе, май беше улицата. Правил е няколко такива Кии включително и моята.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
-
От: т ърся добър майстор на помпи -дизел киа спортидж 2000г 83коня. Моля помогнете
при свободен ход на двигателя изведнъж намалява оборотите после увеличава и накрая нормализира .това трае няколко секунди Говорих по телефона с Боби на бистришко шосе и тои каза че трябва да се смени помпата с механична
Коментар
-
И аз така направих(макар, че се помотах 1-2 години) и всичките ми проблеми свързани с това изчезнаха. Сега съм многогоривен, не, че и преди това не бях, и още малко доработки и колата ми ще се доближи много до това което искам да бъде.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
4-5 такива Кии наблюдавам от известно време с механични помпи направени и със сигурност мога да твърдя че вървят много по-малко от оригиналните...Първоначално публикуван от nik-bg Преглед на мнениепри свободен ход на двигателя изведнъж намалява оборотите после увеличава и накрая нормализира .това трае няколко секунди Говорих по телефона с Боби на бистришко шосе и тои каза че трябва да се смени помпата с механична
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Прав си- забелязва се лека тромавост в сравнение с преди, но със сигурност заявявам, че ми харчи по малко в града от преди. Ако искаме скорост, то дизеловия "Спортидж" е един от последните избори...
Няма пълно щастие.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
Мога да добавя, че сега не съм зависим от ТПС, ЕГР, БУУСТ сензор, имобилайзер и почти съм се освободил от зависимост към "компютър". Само да намеря цаката на подгрева на свещите и мога спокойно да го махна. Всичко горе изброено да изгори колата ми пак ще продължи да се движи. Всеки със целите си...Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=3053 Eто му профила.Пиши му или му се обади по телефона.Mitsubishi Padjero II 2.8 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар